Afonso Sousa yine sakatlandı
Samsunspor’un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Portekizli orta saha oyuncusu Afonso Sousa, bir kez daha sakatlık kabusuyla karşı karşıya geldi. Daha önce de uzun süre sakatlık yaşayan Sousa, bu kez Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan antrenmanda talihsiz bir şekilde yeniden sakatlandı.
Antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı
Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Afonso Sousa, Çaykur Rizespor müsabakası hazırlıkları kapsamında dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda sol ayak bileğinden sakatlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Yapılan tetkiklerde yırtık ve ödem tespit edildi
Kulüp sağlık ekibinin gerçekleştirdiği muayene ve görüntüleme sonuçlarına göre, Portekizli futbolcunun sol ayak bileği dış bağlarında yırtık ve kanama, ayrıca ayak bileği kemiğinde kıkırdak altı ödem tespit edildi.
Tedavi süreci başladı
Samsunspor sağlık ekibinin açıklamasında, oyuncunun tedavisinin hemen başlatıldığı belirtilirken, “Afonso Sousa’nın tedavisi kulüp sağlık ekibimiz tarafından sürdürülmektedir.” ifadeleri kullanıldı.
Rizespor maçında forma giymesi zor
Sousa’nın sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor karşısında forma giymesinin zor olduğu ifade edilirken, oyuncunun sahalara dönüş süresinin yapılacak yeni kontrollerin ardından netleşeceği öğrenildi.





