Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig’de Karadeniz derbisinin heyecanı şimdiden şehri sardı. Samsunspor’da verilen kısa süreli tatil bugün resmen sona eriyor. Kırmızı-beyazlı ekip, ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor ile oynayacağı kritik müsabakanın hazırlıkları için bugün Nuri Asan Tesisleri’nde bir araya geliyor.
FİNK’İN ELİ GÜÇLENDİ
Bu antrenmanın kırmızı-beyazlılar için çok özel bir anlamı var. Teknik direktör Thorsten Fink, bu sezon ilk kez sakat ya da eksik oyuncu olmadan, tam kadro çalışma şansını yakalayacak. Oyuncularının geri dönüşüyle derin bir nefes alan tecrübeli teknik adam, Trabzonspor’u yıkacak planı hazırlamak için hemen düğmeye basıyor.
MENTAL OLARAK HAZIRLAYACAK
Fink'in, oyuncularıyla yapacağı ilk toplantıda derbinin önemine vurgu yapacağı ve takımı hem taktiksel hem de zihinsel olarak bu dev maça en iyi şekilde hazırlayacağı öğrenildi. Karadeniz derbisinden mutlak 3 puan hedefleyen Samsunspor, taraftarına galibiyet armağan etmek için sahada basmadık yer bırakmayacak.




