banner388

Teknik Direktör Markus Gisdol: Gol atmamız çok zor

Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, "Gol yemediğimiz sürece berabere kalırız. Bu da bize 1 puan kazandırır. Adana Demirspor deplasmanına gidip, maçın kolay geçmesini ummak gerçekçi olmaz" dedi. 

Teknik Direktör Markus Gisdol: Gol atmamız çok zor

Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, "Gol yemediğimiz sürece berabere kalırız. Bu da bize 1 puan kazandırır. Adana Demirspor deplasmanına gidip, maçın kolay geçmesini ummak gerçekçi olmaz" dedi. 

30 Kasım 2023 Perşembe 16:29

Samsunspor Haber - Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, kulübün içinde bulunduğu baskıyı kırmak ve başa çıkmak için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Gisdol, “Adana Demirspor çok iyi bir takım. Özellikler kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Sadece Fenerbahçe’ye karşı berabere kaldılar. Oradan puanlar almak zor olacaktır. Biz puan ya da puan almak için çok hazırlandık. 7 saat sürecek bir yolcuğumuz olacak. Bunu da iyi organize edip, fiziksel olarak iyi bir oyun göstermek istiyoruz. Sadece taktiksel olarak değil tüm çalışmaları iyi organize edip, o sahadan puan almaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

UZUN BİR YOLCULUK 

Bu hafta Adana’da oynayacakları maçta gol atmanın zor olduğunu ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol şunları söyledi; “Temel ilk 11’imizi oluşturduk diyebilirim. Bazen sakatlıklar ve hastalıklar olabiliyor. Her maçı kazanabilecek bir ilk 11 oluşturursak bu mükemmel olacaktır. Sonrasında herhangi bir değişiklik yapmamıza gerek kalmaz. 27 kişilik geniş bir kadromuz var. Gol sorunu uzun bir yolculuk. İlk adımda yapmak istediğim; takımı gol pozisyonlarına sokabilmek. 

İŞİMİZ KOLAY DEĞİL

Takımın doğru yolda olduğunu düşünüyorum. Bunda daha iyi olduğumuzda goller bulup başarılı olacağız. Beşiktaş maçında da 78. dakikada golü kaçırdık ve yediğimiz golle de maçı kaybettik. Öne geçen taraf biz olabilseydik o maçın sonucu da farklı olabilirdi. Beşiktaş’a karşı çok baskılı oynadık. Şanssız sakatlıklar bizi zora soktu. Atamamız gereken golleri kaçırdık. Beklenmedik bir yenilgi oldu. Gol yemediğimiz sürece berabere kalırız. Bu da bize 1 puan kazandırır. Adana Demirspor deplasmanına gidip, maçın kolay geçmesini ummak gerçekçi olmaz. Adana deplasmanında elimizden geleni yapıp, ofansif anlamda da defansif anlamda da iyi işler yapmaya çalışacağız. Orada Fenerbahçe de 0-0 berabere kaldı. Orada gol atmak zor olacaktır”.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2023-11-30 18:06:41

GOL ATMAMIZ ÇOK KOLAY. YETER Kİ DOĞRU 11 LE SAHAYA ÇIKALIM.

Avatar
lisa 2023-11-30 16:55:27

normal

Avatar
dfdf 2023-12-01 08:40:26

beştaş maçında da yenemiyorsan yenilme deseydin 1 puan alsaydık, maçın hakkı beraberlikti

Avatar
Kerim Tekc 2023-12-01 09:18:12

Goluü bu rezil oyuncuları bize itekleyenler attı hem de ne gol.

Avatar
okuyucu 2023-12-01 10:43:45

bu maç samsun için beklendiğinden daha kolay olacak. 1 puan büyük ihtimal 3 puan ise süpriz olmamalı

Avatar
Tiktok 2023-12-01 12:09:28

Bu manşet baslığı ne anlama geliyor

Avatar
WİWA55 2023-12-01 16:52:52

İyi kafa bulmuş bizle birde utanmadan gülüyor