banner388

'Süper Ligin tozunu attıracaklar'  YILDIRIM'IN  EN GÜVENDİĞİ İKİ İSİM 

Başkan Yüksel Yıldırım, Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı'dan övgüyle bahsetti. Katıldığı bir televizyon programında gençler hakkında gelen soru üzerine Yunus ve Muhammet'in yeni sezonda Süper Ligin tozunu attıracaklarını söyledi.

'Süper Ligin tozunu attıracaklar'  YILDIRIM'IN  EN GÜVENDİĞİ İKİ İSİM 

Başkan Yüksel Yıldırım, Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı'dan övgüyle bahsetti. Katıldığı bir televizyon programında gençler hakkında gelen soru üzerine Yunus ve Muhammet'in yeni sezonda Süper Ligin tozunu attıracaklarını söyledi.

31 Mayıs 2023 Çarşamba 12:58
'Süper Ligin tozunu attıracaklar'   YILDIRIM'IN  EN GÜVENDİĞİ İKİ İSİM 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı'dan övgüyle bahsetti. Katıldığı bir televizyon programında gençler hakkında gelen soru üzerine Yunus ve Muhammet'in yeni sezonda Süper Ligin tozunu attıracaklarını söyledi. Bu iki oyuncunun disiplinli çalışmalarını sürdürmeleri durumunda çok daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.  Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım'ın Yunus ve Muhammet ile alakalı ifadelere şu şekilde;  “Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı’yı hiçbir yere vermem. 

TÜRKİYE HAYRAN KALACAK 

Süper Lig’de bizim parlatacağımız iki oyuncu var. Bunlar Yunus Emre ve Muhammet Ali. İnşallah bu oyuncularımızı yeni sezonda tüm Türkiye hayranlıkla izleyecek. Kulübü ayakları üzerinde durdurup, benim para vermeden yönetecek şekle getirmem lazım. Bu oyuncularım önce bir Süper Lig’i görsün. Ama şunu da belirteyim. Yunus Emre için Galatasaray’dan bana gelen resmi bir teklif yok. 4 büyüklerden elbette ki oyuncu isteyeceğim. Ama alıp alamayacağımıza bakacağız. Bunu daha önce de söyledim, şimdi tekrar etmek istiyorum. Bir futbolcu Samsunspor’a yeteneği ile gelir, karakteri ile kalır.”

Son Güncelleme: 31.05.2023 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2023-06-01 23:07:24

Başkanım,
Futbolcuları olduğundan fazla göstermeyin lütfen, şımartmayalım. Daha çookkkl ekmek yemeleri lazım.
Bir önceki sezonda da Nurullah için aynı gazı vermiştiniz..Şimdi de Nurullah’la devam etmiyeceğiz diyorsunuz.
Ama; Sağolun varolun. Samsunspor siz olmasaydınız zor günler geçirmeye adaydı.

Avatar
tarık 2023-06-02 13:21:54

toprağından futbolcu fışkıran bu şehirde babalık gibi çolak sabahattin gibi futbol bahçıövanları kalmadığından yıllardır doğru dürüst bir futbolcu çıkaramadılar, çıkaramayacaklar da...çünkü futboldan anlamıyor bunlar...futbolcu çıkmıyor mu??? çıkıyor elbette ama bunu görecek bir futbol gözü kalmamış..babalık gibi mesala...

Avatar
Hasan Akbulut 2023-06-03 09:02:30

sayın başkanım, özellikle Muhammet Ali kardeşimiz daha TFF 1. ligin tozunu atamadı nasıl olacak da süper ligin tozunu atacak, bu kadar pofpoflama lütfen oyuncuları sonra havalara giriyor kayboluyorlar. Yunus Emre tamam iyi futbolcu ama bu kadar abartmayın, 18 yaşında İngilterede genç oyuncular Şampiyonlar ligi finali oynuyorlar bu kadar havalara sokulmuyorlar sayın başkanım. Selamlar, saygılar.

Avatar
Serkan 2023-06-03 11:59:55

Yunus Emre için Galatasaray 2 milyon euro veriyor sat hemen. Kaleci Nurullah içinde öyle dedin başkan bak elinde patladı zamanında satsaydın beşiktaşa iyi kar edecektin.

Avatar
adnan 2023-06-01 11:19:44

Sayın başkan henüz merdivenin ilk basamaklarında durmaya çalışanın kendisini en tepede görüyor olması sizce ne kadar gerçekçi ? Hayaller her zaman güzeldir.

Avatar
Ahmet gonca 2023-06-01 17:28:28

Karseşim biz bu ligi bu başkanın bu değişiklik bilgileriyle aşamayız çünki kısıtlı düşünceleri var galiba biz sınıfta kalaxağız çünki zannederim hocayla ve başkanla bu iş gitmiycek dar ve kısıtlı gransfer harcamaları var bu söylemiş olduğu konuştuğu kelimeler bunu ifade ediyor bu sene görünüşe göre zor olucak ileri bir hamle ve transfer harekatı olacğımı zannetmiyorum

Avatar
Okudun mu 2023-06-01 22:50:00

Bsg adnan

Avatar
taner 2023-06-07 13:26:01

nurullahtaki eksikleri göremedin takımı iki sene kalecisiz bıraktın bir de rekor fiyata satacam dedun.. dedun dedun da ne oldi??? ki şimdi ne olacak ki? YAHU FUTBOLDAN ANLAMIYORSANIZ BARİ İSTATİSTİK TUTUN BARİ BE ABİCİM YAZIK OLMASIN PARALARINIZA..SİZ DE KAZANIN BİZ DE KAZANALIM TADINI ÇIKARALIM TİRİBÜNLERDE