banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme yeniledi... EROĞLU İLE 3 YIL DAHA 

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.

banner269

Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme yeniledi... EROĞLU İLE 3 YIL DAHA 

Spor Toto 1. Lig’i şampiyon tamamlayarak Süper Lig’e yükselen Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme yeniledi.

20 Mayıs 2023 Cumartesi 19:45
Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme yeniledi...  EROĞLU İLE 3 YIL DAHA 

Samsunspor bu sezon gösterdiği performans ile Spor Toto 1. Lig’de en erken şampiyon olan takım unvanıyla Süper Lig’e yükseldi. Sezon ortasında kırmızı-beyazlı ekiple 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Hüseyin Eroğlu’nun sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı. Bugün Başkan Yüksel Yıldırım ile bir araya gelen Hüseyin Eroğlu, kendisini 3 yıl daha Samsunspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kırmızı-beyazlı ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Başkanımız Yüksel Yıldırım ile Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Üyemiz Veysel Bilen, Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu ile İstanbul'da 2 gün süren Süper Lig planlamasını tamamladı. İcra kurulumuzun tam kadro katıldığı toplantılarda takımımızı Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Eroğlu'nun sözleşmesi 3 yıl daha uzatılırken, A Takım yol haritası belirlendi” ifadeleri kullanıldı. Karadeniz temsilcisi bu sezon ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantilemişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sebat 2023-05-21 12:50:58

hocaya güvenin, peşpeşe maç ta kaybedebiliriz her şey olabilir ama sebat edip destekleyelim kimse direk süperlig hocası olarak göreve başlamıyor

Avatar
serdarali 2023-05-23 10:12:28

ilk geldiğinde de şampiyonluğa oynayan takım hocası değil demişti birçok kişi hüseyin hoca üzerine koyarak kendide geliştirenspor adamı süperliktede başarılı olacaktır destek verelim

Avatar
Ufuk 2023-05-20 23:15:16

Bayram Bektaşta Yaptığın Hatanın aynısını Bundada Yaptın Bu Hoca Süper Liğ Hocası değil Liğ Başladıktan 3-4 hafta sonra yanıldığını anlayacaksın Sayın Başkan.....