banner388

Samsunspor taraftarı hep bir ağızdan bağırdı... Söylesene Yüksel Başkan  TAKIM NEDEN  OYNAMIYOR

Samsunspor taraftarı Rize'de, 'Bizleri aleme rezil ettiniz' ve 'Söylesene Yüksel başkan takım iyi oynamıyor' diye tezahürat yaptı.

Samsunspor taraftarı hep bir ağızdan bağırdı... Söylesene Yüksel Başkan  TAKIM NEDEN  OYNAMIYOR

Samsunspor taraftarı Rize'de, 'Bizleri aleme rezil ettiniz' ve 'Söylesene Yüksel başkan takım iyi oynamıyor' diye tezahürat yaptı.

08 Ekim 2023 Pazar 16:07
Samsunspor taraftarı hep bir ağızdan bağırdı...  Söylesene Yüksel Başkan  TAKIM NEDEN  OYNAMIYOR

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarı, Rize deplasmanında da sevinemedi. Kırmızı beyazlı futbolseverler, zorlu karşılaşma için yüzlerce kilometre uzaklıktaki Rize'ye giderek takımlarını yalnız bırakmadı. Maçın son dakikasına kadar tribünde hiç susmayan Samsunsporlu futbolseverler, 90 dakikanın sonunda alınan mağlubiyet sonrasında tribünlerden, 'Bizleri aleme rezil ettiniz' ve 'Söylesene Yüksel başkan takım iyi oynamıyor' diye tezahürat yaptı.

ŞANSSIZLIK MI BECERİKSİZLİK Mİ 

Kırmızı beyazlı ekip, Çaykur Rizespor karşısında aldığı bu yenilgiyle ligde son sırada yer almaya devam etti. Üst üste alınan mağlubiyetlerle büyük özgüven eksikliğine yol açarken; Samsunspor'un 8.hafta sonunda aldığı 1 puanla ligde son sırada kalması camiada da büyük üzüntüye yol açtı. Takımın başında ilk maçına çıkan futbol direktörü Fuat Çapa'da takıma hiç bir katkı sağlayamadığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2023-10-08 16:17:14

Durmak yok yola devam son sırada liderliğe devam, rezillikkkkkkkk, düşüyoruz başkannnn paraşütsüzzzzz

Avatar
Samsunlu 2023-10-08 16:46:34

Sizin kurdugunuz takim batsin. Onbir sene sonra yasadigimiz bir utanc dan baska bir sey degil. Keske his superlige cikmasaydik, daha zevkli mac seyir ediyorduk gecen sezon.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2023-10-08 19:19:14

SADECE SON VURUŞLARDA ŞANSIZLIK VAR. ŞANSIN ADALETİ OLMAZ.

Avatar
Aslan Aslan 2023-10-08 16:59:38

Seneye iyi bir kadro kurup süper liğe çıkmak için.Bundan sonraki maçları U 19 oynasın. Tecrübe kazansınlar. Devre Arası başkan bütün takımı satsın kâra geçsin. Para kazansın. Seneye harcar.

Avatar
Karabas Markisi 2023-10-08 18:12:43

1) Arkadaşlar başkana sataşmakla şu an durum düzelmez.Kayyum vali ellerinde, Tutu başkanla ne sonu belirsiz karanlıklardan çıktığımızı kimse unutmasın. Balık hafızalı olmaya gerek yok. Bizi bu kaostan çıkaracak yine Robert Yüksel başkandır.Bunu da en çok isteyen o'dur, zira iş insanlarının prestiji maddi değerle ölçülemez.
2) Son dönemdeki en büyük hata; yerine ne koyacağını kesinleştirmeden Hüseyin Eroğlu ile alelacele yolları ayırmaktı. Ki bence kendisine en azından Gaziantep maçında da kredi verilmeliydi.
3)Hadi başkan bunu düşünemedi, iş adamı refleksi ile ani bir karar aldı..Yönetimde bir tane cesur, akıllı uslu, kral çıplak diyebilen adam çıkmadı mı? Benim nazarımda bu hata yön kurulu üyelerinindir.Siz orada başkanı asiste etmekle mesulsünüz.Şayet bu görevi yaptıysanız da kamuoyu olarak bilmek istiyoruz.
4) Gelelim asıl aktörlere, 10 kişiye yeniliyorsanız şayet, söz bitmiştir, size yazıklar olsun..O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese...
5) Son olarak detay vermiyorum, ancak dostlarım İstanbul'da menajer ve futbol adamlarının en son ne konuştuğunu aktarayım : Samsunspor'da para var dert etmesin kurtarır...Yani demek istedikleri o ki, denizden peri padişahının oğlu gelip lejyonerle bizi kurtaracak, armanın aşkı değil...

Avatar
Emir Bilgili 2023-10-08 19:00:13

Samsuna geşmiş olsun

Avatar
Bülent TAŞTAN 2023-10-08 19:18:58

Milli maç sonrası Başakşehir galibiyeti ile seri yakalarsak takıma ve camiyaya gelecek güvenle herşey düzelir.

Avatar
Selçuk 2023-10-08 19:39:52

Sabaha kadar oynansa , bir gol atamayacağimiz cok acı bir durumumuz var...