banner388

Samsunspor  siftah peşinde 

Ligde galibiyeti olmayan tek takım olan Yılport Samsunspor, yarın Ankaragücü deplasmanında kötü gidişatına son vermek istiyor.

Samsunspor  siftah peşinde 

Ligde galibiyeti olmayan tek takım olan Yılport Samsunspor, yarın Ankaragücü deplasmanında kötü gidişatına son vermek istiyor.

28 Ekim 2023 Cumartesi 11:23
Samsunspor  siftah peşinde 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde yarın akşam Ankara'da Ankaragücü'ne konuk olacak Samsunspor'da hazırlıklar 3 puan üzerine yapıldı. Ligde galibiyeti olmayan tek takım olan kırmızı beyazlılar, Ankaragücü deplasmanında kötü gidişatına son vermek istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte Taylan Antalyalı'nın dışında bir eksik bulunmuyor. Samsunspor, son oynadığı maçta Başakşehir ile golsüz berabera kalmıştı. 

MORALLER YERİNDE 

Son antrenmanın ardından Ankara'ya hareket eden kırmızı beyazlı ekipte moral motivasyon üst düzeyde. Yarın ki karşılaşma için açıklamalarda bulunan teknik direktör Markus Gisdol, "Ankaragücü karşılaşmasında yüksek enerji ve baskı ile oynamak istiyoruz. Taktiksel anlamda da güzel bir formasyon ile oynamak istiyoruz. İnanıyorum ki bu maçtan istediğimiz sonucu alacağız. İstediğimiz puanları alacağımıza inanıyorum. Umarım sonunda da başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hugo 2023-10-28 12:54:44

kondiyon artırlmalı

Avatar
Ercan 2023-10-28 18:15:53

PTT bizi bekliyor transferleri Baska yaparsa olacağı bu

Avatar
Yusuf uzun 2023-10-28 20:12:39

Kaleye şut çalışması
Her antıramanda yapılmalı

Avatar
Samsun 2023-10-30 10:54:09

Rezil ettiniz Samsunsporu
Hiç gelmeseymiş.