banner388

Samsunspor, Ç.Rizespor karşılaşması için geri sayım başladı... 38.RANDEVU

Samsunspor, hem içeride hem de deplasmanda üstün olduğu Ç. Rizespor ile tarihindeki 38. lig maçına çıkacak.

Samsunspor, Ç.Rizespor karşılaşması için geri sayım başladı... 38.RANDEVU

Samsunspor, hem içeride hem de deplasmanda üstün olduğu Ç. Rizespor ile tarihindeki 38. lig maçına çıkacak.

28 Şubat 2023 Salı 11:18
Samsunspor, Ç.Rizespor karşılaşması için geri sayım başladı...  38.RANDEVU

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Cumartesi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Şampiyonluk yolunda zorlu bir puan mücadelesine çıkacak olan kırmızı beyazlı ekipte tek hedef galibiyet olarak açıklandı. 
Cumartesi günü ligin zirve mücadelesinde Ç. Rizespor'u misafir edecek olan Samsunspor rakibiyle tarihindeki 38. lig maçına çıkacak. Daha önce liglerde oynanan karşılaşmalarda Samsunspor 15, Ç. Rizespor 9 galibiyet alırken, 13 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 

RAKAMLAR NE DİYOR ? 

İki takım Samsun'da 18 lig maçına çıkarken bunlardan 9'unu Samsunspor, biri hükmen olmak üzere 3'ünü ise Rizespor kazandı. 5 maç berabere bitti ve temsilcimizin attığı 26 gole, Rize ekibi 12 golle karşılık verdi. İki ekip Rize'de ise 19 kez karşı karşıya geldiler. Rize'deki maçların 5'ini Rizespor, 6'sını ise Samsunspor kazandı. Kırmızı beyazlılar gollerde de 20-17 üstünlük kurduğu rakibine böylece hem evinde hem de deplasmanda üstünlük sağlamış durumda. İki takım arasındaki 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.