banner388

Samsunspor 1.87'lik dev santraforun peşinde... CARLOS ATAĞI 

Konya ve ligin yenisi Samsun, İsveçli golcünün peşinde. Anadolu Kartalı ve şimşekler, Katar'da Al Sailiya'yla sözleşmesi biten Carlos Strandberg için kapışıyor. 

Samsunspor 1.87'lik dev santraforun peşinde... CARLOS ATAĞI 

Konya ve ligin yenisi Samsun, İsveçli golcünün peşinde. Anadolu Kartalı ve şimşekler, Katar'da Al Sailiya'yla sözleşmesi biten Carlos Strandberg için kapışıyor. 

06 Haziran 2023 Salı 13:06
Samsunspor 1.87'lik dev santraforun peşinde... CARLOS ATAĞI 

Samsunspor Haber - Süper Lig'de sezonun bitimine 1 maç kala takımlar transfer için kolları sıvadı. Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Konyaspor ve 1. Lig'i şampiyon tamamlayıp Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, transferde karşı karşıya geldi. İki kulübün, rotasını Katar'a çevirdiği öğrenildi. Konya ve Samsun ekibinin Katar ekibi Al Sailiya'dan 27 yaşındaki Mozambik asıllı İsveçli santrfor Carlos Strandberg'le ilgilendiği bildirildi. Anadolu Kartalı ve kırmızı- şimşeklerin, kulübüyle sözleşmesi biten tecrübeli forvet için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

SÜPER LİG'E SICAK BAKIYOR

Futbol kariyerinde Rus devi CSKA Moskova, Belçika'nın önemli kulübü Club Brugge ve İsveç'te Malmö'de de boy gösteren Strandberg'in Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi. İsveçli golcüyü kadrosuna katmak için çaba gösteren iki ekibin, Strandberg transferini önümüzdeki günlerde sonuçlandırması bekleniyor. 1.87 boyundaki Carlos Strandberg, bu sezon Katar takımı Al Sailiya'da sahaya çıktığı 26 karşılaşmada 15 gol, 3 asist katkısı sağlayarak dikkatleri üzerine çekti. Başarılı golcü, İsveç'in A Milli Takım haricinde tüm yaş kategorilerinde de forma giydi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan aslan 2023-06-06 15:57:51

GELMEZ BU OYUNCULAR FAZLA PARA ALAMADAN GELMEZ. BOŞ HABER.

Avatar
Bekir 2023-06-06 19:24:48

Yüksek yıldırımın bu oyuncuyu alacak parası yok adam boş beleş oyuncuya parayı saçar böyle oyuncuya gelince cimrilik yapar başlar paramda param

Avatar
Murat Saglam 2023-06-06 21:35:45

Biraz da Yılyak Samsunspor la ilgilenseniz.

Misafir Avatar
ALUCRALI KIRIK YAŞAR 2023-06-07 11:10:02 @Murat Saglam

MURAT HOCA SAMSUNSPORLA SEN İLGİLENİYORSUNYA O YETMEZMİ???

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tuğba Şahin 2023-06-07 23:28:14

Ne yapiyim

Avatar
Ali ýucel 2023-06-08 09:28:43

Beni yorumum bekir denilen olumlu olumsuz yazılar yazan.zata. yatıyor kalkıyor Başkan hakkında uygunsuz yazılar yazıyor. Kendisi para verip bilet dahi almayıp beleş geçinenlerden galiba Başkanla alıp veremediği ne. Başkan ne yapsın olmassa servetini Bekir gibi beleşciler yedirsinmi. Adam Samsun Sporu kaygımdan aldı süper lige çıkardı. Samsuna hiç bir takımda olmayan alt yapı tesisi kurdu.Herkesin gurur duyup heykelini dikmesi gerekirken, bu güzel Samsun sevdalısı Başkanı övmek gerekirken, bekir denilen zat gibileri kınıyorum. Nòyle insanların Samsun Sporlu olduğunu sanmıyor
Kınıyorum.