banner388

Onlarda böyle ... Biz de böyle, YETER ARTIK !

Samsunspor’a rakip ne kadar takım varsa, maçlarını dolu tribünler karşısında oynadı. Söz konusu Samsunspor olunca, bu talep ne gariptir ki kabul edilmedi.

Onlarda böyle ... Biz de böyle, YETER ARTIK !

Samsunspor’a rakip ne kadar takım varsa, maçlarını dolu tribünler karşısında oynadı. Söz konusu Samsunspor olunca, bu talep ne gariptir ki kabul edilmedi.

22 Mayıs 2021 Cumartesi 15:54
Onlarda böyle ... Biz de böyle, YETER ARTIK !

Samsunspor Haber - Samsunspor için son derece önem taşıyan Altınordu maçı öncesinde, taraftarların tribünlerdeki yerlerini almalarıiçin, Samsunspor yönetiminin öncülüğünde başlatılan tüm girişimler olumsuz sonuçlanmıştı. Bu durum kırmızı beyazlı camiada büyük tepki çekerken; taraftarlar grupları ortak bir basın açıklaması yaparak kendilerine uygulanan çifte standartı kınadı. Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'un sezonun son haftalarında tribünlerde yer alan binlerce taraftarın içeriye nasıl alındığını gerekçeleriyle bilmek istediklerini söyleyen Samsunspor taraftarı, bu durumun acilen çözümlenmesini istedi. 

SAHİPSİZ ŞEHRİN SAHİPSİZ ÇOCUKLARI AÇIKLAMA YAPTI

Sahipsiz şehrin, sahipsiz çocuklarından başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;Taraftarın sesi olamayan ve böylesi kritik bir süreçte elini taşın altına koyamayanların, bugün yine aynı tavır içerisinde olduğunu, büyük bir hayal kırıklığı eşliğinde gördük. Bizler, Samsunspor’u karşılıksız seven tribün grupları olarak bu hayal kırıklığına, sahipsiz bırakılmaya da alışkınız. Her zaman yapıcı, birleştirici olmaya özen gösterdik. Türkiye’nin örnek taraftar grupları olduk! Biz üzerimize düşeni her zaman yaparken, bugün elini taşını altına koyması gerekenlerin ortaya koyduğu bu tavır, bizi görmezden gelmek ve Samsunspor’u yok saymaktır. Madem öyle, biz de bundan sonra sizi yok sayıyoruz! 

BİZ BUGÜNÜ UNUTMAYIZ 

Biz sevdamızın yanındayız, tribünlerden sesimizi duymayacak olsalar da, biz Samsunsporumuzun arkasındayız. Her türlü olumsuzluğa rağmen, kazanacağız! Şehrinin takımına sahip çıkamayanlara inat kazanacağız. Biz sahadan galip de mağlup da ayrılsak kazanacağız. Ama şehrinin takımına sahip çıkamayanlar, siz her şekilde kaybedenler olacaksınız! Bizler, sahipsiz şehrin, sahipsiz çocuklarıyız. Bunu bugün bir kez daha hatırlattınız! Ama bundan sonra bizim de size hatırlatacağımız şeyler var! Bu şehrin sevdasına sırt dönenlere, Samsunspor’un bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatacağız. Biz bugünü unutmayız. Bizi böylesi bir günde sahipsiz bırakanlar da bugünü unutmasın.. Samsunspor Taraftar Gurupları ortak açıklaması..

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporGiresunAltınordu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali balbal 2021-05-22 16:14:09

Arkadaslar daha yenimi anladiniz Samsunun ve Samsunsporun sahipsiz oldugunu. Samsuna ait hicbir projeye sahip cikmayan Samsunu yok sayan sadece Samsunsporun basarisinda bu basariyi sahiplenmeye calisan bi milletvekili ve Belediye baskaniyla karsi karsiyayiz. Tabiki hesap sorma gunu gelecektir. Bu vurdum duymazligi ve Samsun ve Samsuspora gosterilen bu tavri unutmayin. Yapilacak secimlerde bu kifayetsiz art niyetli baskan ve vekillere gerekli cevabi verecektir. Kimse Samsun Samsunsporun ustunde degildir. Lutfen takimimiza ve Samsuna sahip cikin. Onlara anyayla konyanin ne oldugunu gosterelim. Bu birli ve beraberlikle olur. Samsuna be Samsunspora yakismayan bu beceriksiz ve kifayetsiz insanlara Samsunun gucunu gosterelim. En buyuk Samsun ve Samsunspor. Sevgilerimle.

Misafir Avatar
dasdsadas 2021-05-22 22:47:12 @Ali balbal

samsunun samsunspor futbol takımına ihtiyacı yok, samsunun daha önemli sorunları var, top mop şuanda boş işler.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Atsız 2021-05-22 17:57:49

İyi olmuş. Çok kalabalık, çok bulaşma. Sıfır kalabalık, az bulaşma. Az insan, çok huzur.

Avatar
vatandaş 2021-05-22 19:19:42

ne bekliyordunuz rakiplerin maçlarını seyircili oynatacaksın trt kurnazlık yapıp boş yerleri gösterecek bize gelince yasak yasak hemşhürüüm anladınız mı yasak samsuna

Avatar
Totti 2021-05-22 21:54:55

Vali mi Samsun lu belediye başkanı mı Samsun lu milletvekilleri mi Samsun lu kim sahip çıķacak

Avatar
cuneyt olgun 2021-05-22 23:32:27

Samsunumuza sahip cikalim..evlatlari yonetsinler uyanin beyler oyuna geliyoruz.demirleri ustalari gonderelim..

Avatar
Gorunkk 2021-05-23 11:13:45

Artik uyanin samsunlu olmayana oy vermeyin ne partisi olursa olsun

Avatar
serdar 2021-05-23 12:07:15

sandıkta güya dimi hesap sorulacak hayır hemen hesap sorulması gerek hemen! bunlar anlanaz o koltuklarda rahat oturmasınlar nasıl imalı samsunspor başkanı tehdit ettilerse bütün şehire ödettiler varsa bedelini şimdi sıra bizde bunların yaptıklarını ortaya dökmeliyiz .namuslu gazetecilere destek olalım .