banner388

Olivier Ntcham  BÜYÜLÜYOR

Kırmızı beyazlı ekibin Kamerunlu orta sahası Ntcham, "Zor zamanlardan sonra böyle bir galibiyet almak çok güzel. Antrenmanlarda çok fazla çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını almaya başladık" diye konuştu.

Olivier Ntcham  BÜYÜLÜYOR

Kırmızı beyazlı ekibin Kamerunlu orta sahası Ntcham, "Zor zamanlardan sonra böyle bir galibiyet almak çok güzel. Antrenmanlarda çok fazla çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını almaya başladık" diye konuştu.

10 Aralık 2023 Pazar 20:12
Olivier Ntcham  BÜYÜLÜYOR

Samsunspor Haber - Samsunspor'un 10 numarası Olivier Ntcham, büyülemeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin Kamerunlu orta sahası Olivier Ntcham, dün oynanan Kasımpaşa maçında yine harika bir oyun ortaya koydu. Sergilediği güzel futbolu bir de golle süsleyen Ntcham, maçın ardından çok mutlu olduğunu söyledi. Samsunspor'un yakaladığı çıkışta baş rol oynayan Kamerunlu orta saha, "Çok mutluyum takımım adına çok zor zamanlardan geçtik. Zor zamanlardan sonra böyle bir galibiyet almak çok güzel. Antrenmanlarda çok fazla çalışıyoruz, emeklerimizin karşılığını almaya başladık" diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.12.2023 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2023-12-11 08:45:32

Takımın en kötüsüydü futboldan anlamıyorsanız paylaşım yapmayın.

Avatar
Ogün 55 2023-12-11 12:04:46

4-2 ezip geçtik Kasımpaşa yi.Yorumlara bakiyorumda nerdese aglicaniz Samsunspor kazandi diye.O kötü bu kötü.3 Lig yolcusu oldumuz günleri çok çabuk unutmuş insanoğlu.Samsunspor Samsunlular için bir Sevdadir.Takim keyf veriyor yenilsekte iyi top oynuyor artik Takim.Böyle bir galibiyette oyunculara hakaret edip eleştırmık Sade Samsunlu olmiyan lar yapabilce bu şey.Saygilar Sevgiler bu mutlulu yaşıya bilenlere.4 Tane harika gol attik sade alkisliyoruz.Tebrik ediyoruz Takimi ve Hocalari.Iyiki varsin Yúksel Başkan.

Avatar
CANAN 2023-12-11 00:20:30

atmayın büyütmeyin ne büyülemesi vasatın altında..tırpan bile büyülemiyor ancak çok iyi..tırpanını yarısı kadar olsa yeter

Avatar
tarık 2023-12-11 00:25:26

bırakın palavraları şimdi o malum entrikacı rakibimiz masabaşı, masaüstü,bilumum entrikalarına başlamıştır bile UYANIN ARTIK KASIMPAŞA RÜYASINDAN AMA BU ENTRİKACININ ENTRİKALARIYLA DA BAŞETMEK ÇOK ZOR HELE İÇİMİZDEKİ AVANELERİ OLDUĞU MÜDDETÇE VE BİZ BU DURUMA SEYİRCİ KALDIĞIMIZ MÜDDETÇE

Avatar
Cem Demir 2023-12-11 17:54:37

Abartmayalım yeter arkadaşlar her türlü. Nitcham eskisi gibi değil daha iyi ama dahada iyi olmalı. Biraz ağır kalıyor pozisyonlarda. Sonuçta her Afrikalı hızlı ve çabuk olacak diyede bir kayıtda yok tabii.