banner388

Kırmızı beyazlılar, A.Gücü'nde forma giyen Fransız savunmacıyla yakın temas kurdu... SAĞ BEKE MALCUİT

Samsunspor'un Dia Saba, Okan Kocuk dışında Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit'le de ilgilendiği ulusal medyada yer almaya başladı.

Kırmızı beyazlılar, A.Gücü'nde forma giyen Fransız savunmacıyla yakın temas kurdu... SAĞ BEKE MALCUİT

Samsunspor'un Dia Saba, Okan Kocuk dışında Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit'le de ilgilendiği ulusal medyada yer almaya başladı.

25 Mayıs 2023 Perşembe 13:05
Kırmızı beyazlılar, A.Gücü'nde forma giyen Fransız savunmacıyla yakın temas kurdu...  SAĞ BEKE MALCUİT

Samsunspor Haber - Samsunspor 11 yıllık aranın ardından Süper Lig'e geri döndü. Sezonu ilk sırada tamamlayan ve şampiyonluğa uzanan kırmızı beyazlılar Süper Lig için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor yeni sezonda bir çok yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Samsunspor'un Dia Saba, Okan Kocuk dışında Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit'le de ilgilendiği ulusal medyada yer almaya başladı. Kırmızı beyazlı ekibin hatırlanacağı üzere daha önce Sivasspor'un eski futbolcusu Dia Saba ve G.Saray'dan kaleci Okan Kocuk ile de temasarını sıklaştırdığı iddia edilmişti. MKE Ankaragücü forması giyen Kevin Malcuit, HangiKredi Ümraniyespor maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 31 yaşındaki Fransız sağ bek, hem ofansta hem de defansif anlamda takımına büyük katkı veriyor. 

KEVİN MALCUİT KİMDİR ? 

Fas asıllı futbolcu, 31 Temmuz 1991 yılında Fransa'da dünyaya geldi. Futbola Racing 92 altyapısında başlayan Malcuit, 2008 yılında Monaco tarafından keşfedildi.
Monaco'da beklenen şansları bulamayan Malcuit; Vannes, Frejus-St.Raph ve Chamois Niort formaları giydikten sonra Saint-Etienne tarafından 2015 yılında 500 bin euro'ya transfer edildi. Saint-Etienne formasıyla çok iyi bir performans gösteren Malcuit, 2017'de 9 milyon euro karşılığında Lille'e transfer oldu. Lille'de 1 sezonluk performansıyla Napoli'nin transfer listesine 1. sıradan giren Malcuit, 12 milyon euro karşılığında bu transferi bitirdi. 2022 yılında Napoli ile sözleşmesi sona eren Malcuit, bedelsiz bir şekilde MKE Ankaragücü'ne transfer oldu. Kariyeri boyunca 229 maçta forma giyen tecrübeli sağ bek, 6 gol attı ve 20 asist yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇETİN 2023-05-26 09:10:03

yerli özellikle samsunlu futbolculara yatırım yapmak gerekir...taşıma suyla değirmen döner mi..???? alt yapıdan kaliteli çocuklar bularak yıldızlaştırmak gerekmez mi..?????