banner388

İşte Samsunspor'daki loca gerçeği

Basında çıkan haberlerin aksine şu ana kadar gerçekleşen 2 loca satışından kırmızı beyazlı kulübün kasasına 1 lira dahi girmediği ortaya çıktı

İşte Samsunspor'daki loca gerçeği

Basında çıkan haberlerin aksine şu ana kadar gerçekleşen 2 loca satışından kırmızı beyazlı kulübün kasasına 1 lira dahi girmediği ortaya çıktı

06 Nisan 2017 Perşembe 14:27
İşte Samsunspor'daki loca gerçeği

Samsunspor Haber - Ekonomik açıdan son derece sıkıntılı süreç yaşayan Samsunspor'un büyük gelir beklediği 33 bin 919 seyirci kapasiteli 19 Mayıs Stadı'nda başta loca satışları olmak üzere birçok projeden kulübün kasasına önemli miktarda para girişinin olması planlanıyor. Bu gelirin önemli bölümünü oluşturan loca satışlarında ise şu ana kadar çeşitli söylemler ortaya atıldı. Basında çıkan locaların satışından kulübün kasasının dolduğu yönündeki haberler taraftarı heyecanlandırdı fakat gerçeğin bu şekilde olmadığı ortaya çıktı. Satılan localardan öyle bahsedildiği gibi bir paranın kulübün kasasına girmediği dile getirilerken durumun çok daha vahim olduğu gerçeği gün yüzüne çıktı.

 YÖNETİM ŞAŞKIN

Samsunspor Kulübü tarafından bu güne kadar 40'ar bin liradan sadece 2 loca satıldığı belirtildi. Ancak toplam 80 bin lira olan 2 loca satışından kulübün kasasına 1 kuruş dahi para girmediği ifade edildi. 8 loca için talebin olduğu ve rezerve edildiği dile getirildi. Satışı gerçekleşen 2 ve rezerve edilen 8 locadan şu ana kadar kulübün kasasına para girmemesine rağmen basında 'kasa doluyor' şeklinde haberlerin çıkması ise yönetimi rahatsız ediyor. Takıma ödeme yapabilmek için kaynak arayan yöneticilerin, loca satışlarından kasaya para girmemesine rağmen gelir elde edilmiş gibi algı oluşturulması karşısında hem şaşkın hem de çok üzgün oldukları öğrenildi.

Özgür KALANBAK

 

Son Güncelleme: 07.04.2017 11:29
Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vadfi Mamuş 2017-04-06 20:09:25

Malesef Samsun halkı lüks olana değil ucuzuna hatta bedava olanına bakar.Yazık bu stad için harcanan paraya ve emeğe.

Avatar
Yok cnm 2017-04-11 00:10:40

Samsun'un kaderi bu yönetim yok denetim yok yerler yerler sonra kasa boş yahu biz borçlu aldık Allah doyursun abi.

Avatar
Baksen 2017-04-13 00:43:57

Bitti samsunun fanatik aşkı .ne fayda eder yeni stad