banner388

G.Antepspor maçında takım ona emanet edildi

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor, antrenör Emre Bayraktar'a emanet. Sezon başından bu yana teknik ekibin içinde yer alan genç antrenör Emre Bayraktar, cuma akşamı oynanacak Gaziantepspor maçında takımın başında yer alacak.

G.Antepspor maçında takım ona emanet edildi

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor, antrenör Emre Bayraktar'a emanet. Sezon başından bu yana teknik ekibin içinde yer alan genç antrenör Emre Bayraktar, cuma akşamı oynanacak Gaziantepspor maçında takımın başında yer alacak.

27 Eylül 2023 Çarşamba 13:01
G.Antepspor maçında takım ona emanet edildi

Samsunspor Haber - Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor, antrenör Emre Bayraktar'a emanet. Sezon başından bu yana teknik ekibin içinde yer alan genç antrenör Emre Bayraktar, cuma akşamı oynanacak Gaziantepspor maçında takımın başında yer alacak. Bugünden itibaren Emre Bayraktar yönetiminde hazırlıklarına devam edecek kırmızı beyazlı ekipte bir yandan teknik adam arayışları sürüyor. Başkan Yüksel Yıldırım, Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi. 

YALÇIN VE KOCAMAN ADAYLAR ARASINDA

Sergen Yalçın, daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük yaptı. Son olarak Beşiktaş’ta görev alan 50 yaşındaki çalıştırıcı 2020-21 sezonunda Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda zafere ulaştı. Tecrübeli hoca, bir sonraki sezonun yarısında ayrıldığı Kara Kartal'dan sonra başka bir takımda çalışmadı. Kırmızı beyazlı ekibin  hedefindeki bir diğer aday ise yine Türk futbolunun deneyimli isimlerinden bir tanesi. Kuzey ekibi, Aykut Kocaman’la da bir görüşme gerçekleştirecek. Başkan Yüksel Yıldırım’ın kararını bu görüşmeden sonra vereceği ifade ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
WİWA55 2023-09-27 14:08:13

Saçmalık 1-2 aya buda gider

Avatar
Vatan Daş 2023-09-27 14:13:19

Aaa olur mu Fatih Terim ne güne duruyor, kapris abidesini getirin samsuna robırtla tencere kapak misali cuk otururlar kibirlik konusunda...

Avatar
sam 2023-09-27 13:56:35

en iyisi sergen

Avatar
Yusuf uzun 2023-09-27 14:01:07

Aykut hoca uyar

Avatar
Yilmaz 2023-09-27 16:42:24

Madem çok para isteniyor amatör taKimlarinin başarılı Çalıştırıcılari var onlardan faydalansinlar nasıl olsa sondan 5. Bitirildimi küme düşmüyor

Avatar
Ahmet gonca 2023-09-27 17:21:24

Sayın başkanım merhaba ben şunu söylemek istiyorum kendi açımdan biliyorsunuz firmalar şirketler ve holdingler kalite standardını üst seviyeye çıkarabilmek için elinden gelen iş işçi ve aynı zamanda patronları ile beraber en iyi malzemeyi çıkartmak için �alışırlar ve bu çalışma içerisinde her zaman kaliteli ön plana çıkarmak isterler ben de sizden gerçek sürprizi bekliyorum her zaman kaliteli bir seviyeli hocayı 1 lira fazla olsun ama geçmiş hedeflerden daha iyi olur diye bence kaliteyi ön plana çıkarsın daha iyi bir teknik direktörle bu işi daha güzel yerlere getirmek ve yılport ismini en üst safhalarda en iyi yerlerde en güzel yerlerde bayrağı en üst seviyede taşıyabilmek için bu kalitesi standardını bence yapmanız gerekmektedir gereğini yapılacağını ve gereğinin yapılmasını siz daha iyi bilirsiniz bence Samsun halkı ve Samsunspor geçmişten bu zamana kalite ve yüksek her zaman ileriye bakarak düşünmüşler sizin de en iyi Fikri vererek kaliteli bir hocayla iyi yerlere gelebileceğini ve Samsung taraftarının ve stadın dolu olarak her zaman geçebileceğini düşünerek bunu söyledim kaliteyi üst safhada düşünürseniz bence çok güzel şeyler ortaya çıkar diye düşünüyorum saygılar kolay gelsin hayırlı işler

Avatar
Ahmet istanbullu 2023-09-27 21:03:44

Sergen

Avatar
Spormen55 2023-09-27 22:36:03

Rıza Çalımbay en iyisi olur bence.