banner388
banner390
banner410
banner408

Eroğlu: Transfer listesinde 35 isim var

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu, "Listemizde 35 isim var. Her mevkide 3 alternatif bulunuyor... 10 tane gurbetçi futbolcu listede yer alıyor" dedi.

banner269

Eroğlu: Transfer listesinde 35 isim var

Samsunspor Teknik Direktörü Eroğlu, "Listemizde 35 isim var. Her mevkide 3 alternatif bulunuyor... 10 tane gurbetçi futbolcu listede yer alıyor" dedi.

05 Haziran 2023 Pazartesi 16:09
Eroğlu: Transfer listesinde 35 isim var

Samsunspor Haber - Spor Toto Süper Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, yeni sezona iddialı girmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, muhabirimiz İlhan Demircioğlu'na çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımda aynı zamanda yardımcı antrenörü olan ağabeyi Halit Eroğlu'yla birlikte Fransa ve Belçika'da transfer turuna çıkan Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi: "İzlediğimiz oyuncular arasında 35'ini listemize dahil ettik. Her mevkide 3 alternatif oyuncu var. 10 gurbetçi futbolcuyla da temasa geçtik."

LİGİ BİLEN OYUNCULAR DA VAR

Türkiye ligini bilen yabancı oyuncularla birlikte Spor Toto Süper Lig'den de futbolcular listemizde bulunuyor. En az 3 maçını izlediğimiz futbolcularla ilgileniyoruz. Menajerlerin bize önerdiği, izlemediğimiz, fikir sahibi olmadığımız futbolcuları dikkate almıyoruz. Bu konuda bahsi geçen futbolcularla ilgimiz olmadı. Yeni sezon kampına kadar transferleri yetiştirmek istiyoruz. Kampa hazır bir şekilde girmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yönetimimizle oturup istişare ederek transfer listesine son halini vereceğiz ve bir an önce harekete geçeceğiz."

PİLOT TAKIM NETLEŞMEDİ

Fransız L'Equipe'in, Başkan Yüksel Yıldırım'ın, Fransa Ligue 2 ekibi Dunkerque'ı satın aldığı haberleriyle ilgili olarak Hüseyin Eroğlu, "Başkanımız bir pilot takım için görüşmelerini sürdürüyor. Ancak netleşen bir şey yok" değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Koti 2023-06-06 09:52:18

Romanya, portekiz, polonya, hollanda liglerine yoĝunlaşin o ülkelerde futbollariyla göz dolduracak nice futbolcu oyuncular var. Iyide paraniz var ise ingiltere ligindende oyuncu bakılabilir