banner388

Erhan Usta'dan Bakan Soylu'ya Samsunspor için önerge

Samsun Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, TBMM’de verdiği önergeyle, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, TFF 1. Lig’in 33. haftasında oynanan bazı müsabakalarda yaşanan olayları sordu.

Erhan Usta'dan Bakan Soylu'ya Samsunspor için önerge

Samsun Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, TBMM’de verdiği önergeyle, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, TFF 1. Lig’in 33. haftasında oynanan bazı müsabakalarda yaşanan olayları sordu.

04 Mayıs 2021 Salı 18:03
Erhan Usta'dan Bakan Soylu'ya Samsunspor için önerge

SAMSUNLULARI VE SAMSUNSPOR’A GÖNÜL VERENLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

Usta, “TFF 1. Lig’in 33. haftasında oynanan müsabakalarda yaşanan bir takım haksızlıklar Samsunluları ve Samsunspor’a gönül verenleri derinden üzmüştür. Ligde son haftaya yaklaşılırken puanları eşit olan ve ilk üç sırada yer alan Yılport Samsunspor, Adana Demirspor ve Giresunspor’un maçları 1 Mayıs tarihinde oynanmıştır.” dedi.

SAMSUNSPOR DEZAVANTAJLI DURUMA DÜŞMÜŞTÜR

Usta sözlerine devamla, “Adana Demirspor ve Giresunspor’un maçları öncesi stad dışında; maç esnasında da tribünlerde oluşan kalabalık, tam kapanma kurallarının dışına çıkıldığının en açık örneklerinden birisidir.

Yılport Samsunspor belirtilen koşulların tümüne harfiyen uyduğu için rakipleri karşısında dezavantajlı duruma düşmüştür.” diye ekledi.

İşte Usta’nın önergesinde sorduğu sorular:

1 Mayıs günü Adana’da oynanan Adana Demirspor - Balıkesirspor müsabakasında kaç kişiye kısıtlamayı deldiği için ceza yazılmıştır?
Giresun’da oynanan Giresunspor - Akhisar Bld müsabakasında kaç kişiye kısıtlamayı deldiği için ceza yazılmıştır?
Her iki maçta da ev sahipliği yapan kulüplere, kısıtlamanın delinmesine göz yumdukları için nasıl bir cezai işlem uygulanmıştır?
Gerekli önlemleri almayan ve ceza yazılmadıysa da buna göz yuman idareciler hakkında soruşturma başlatılmış mıdır?
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-05-04 22:53:09

Ya sen hiç konuşma vakti ile iyi partiye geçseydin sam bşb b olsandın kazanırdın . şimdi konuşma .

Avatar
Murat 2021-05-04 19:20:28

Sen de erhan usta yalandan sov yapna samsun icin bir sey isteseydin secinler de baginsiz adayligini koymaz secimi mustafa demire kazandirmazdin millet vekili secimlerin de bagimsiz koy da gorelim nasil millet vekili olamadigini hadi gorelim

Avatar
55 2021-05-04 18:34:21

İktidar milletvekilleri dut mu yedi sesleri cikkmiyor yoksa samsunu değilde başka ilimi temsil edeyorlar oyu başka ilden mi aldılar eeyy sayın vekillerimiz seçim yakın hiç olmaz seçimin hatıra kem Küm gak guk deyin Sesiniz çıksın yoksa bu millette sizin sesinizi duymaz bizden söylemesi.

Avatar
erdem ilker 2021-05-04 19:55:19

Yemezler usta..demire soyle basimiza bela ettin.ilk secimde gidiyorsunuz..

Avatar
Murat 2021-05-05 00:59:47

Samsun’a ve Samsun spora sahip bir siyasetçi bizde sana sahip çıkacağız çıkmayanlarada sandıkta hesabı soracağız o sahte Samsunlular kendilerini biliyor onların tek işi Samsun sayesinde cebini doldurmak

Avatar
Totti 2021-05-05 08:30:15

Belediye seçimlerinde beraberdin iktidarla şimdi ayak yapma lutfen

Avatar
RECEP TOKAÇ 2021-05-05 10:03:21

ZATEN SAMSUN'UN VE SAMSUNSPOR'UN 2 TANE VEKİLİ.
ERHAN USTA VE NESLİHAN HANCIOĞLU.
ŞEHRİMİZİN EN BÜYÜK MARKASI YILLARDAN BERİ LOBİLER YÜZÜNDEN
ÇOK BADİRELER ATLATTI. K