banner388

Djedje ve Hamroun'dan mesaj var .... Takımda  kalacaklar mı ? 

Yılport Samsunspor'un devre arası transferlerinden Brice Da Djedje ve Jugurta Hamroun gösterdikleri performansla göz doldurdu. Her iki oyuncu da şartların oluşması durumunda önceliklerinin kırmızı beyazlı ekipten yana olacağını söylediler. 

Djedje ve Hamroun'dan mesaj var .... Takımda  kalacaklar mı ? 

Yılport Samsunspor'un devre arası transferlerinden Brice Da Djedje ve Jugurta Hamroun gösterdikleri performansla göz doldurdu. Her iki oyuncu da şartların oluşması durumunda önceliklerinin kırmızı beyazlı ekipten yana olacağını söylediler. 

24 Mayıs 2021 Pazartesi 14:58
Djedje ve Hamroun'dan mesaj var ....  Takımda  kalacaklar mı ? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un devre arasında renklerine kattığı Brice Da Djedje ve Jugurta Hamroun'un takımda kalmaya sıcak baktıkları öğrenildi. Kırmızı beyazlı ekibin devre arası transferlerinden olan ve geldikleri günden itibaren taraftarın gönlünde taht kuran Brice Da Djedje ve Jugurta Hamroun'dan mesaj var. 

BEKLEMEDELER 

Formayı giydikleri günden itibaren sahadaki performansları ile hem yönetimi hem de 12. adamı mutlu eden her iki oyuncunun gelecek sezon da takımda kalıp kalmayacağı merak konusu. Samsunspor'un Süper Lig hayallerine veda etmesinin ardından sözleşmeleri biten oyuncular arasında yer alan Hamroun ve Djedje'nin şartlar oluşursa Yılport Samsunspor formasını yeni sezonda da giymek istedikleri öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 2021-05-24 20:44:40

hamron kalırsa kesinlikle seyretmem artık samsunsporu!! ula bu genç yaşta verem olmaya niyetim yok!!!nerede bulursunuz böyle abuk subukları! ANCAK DJEDJE İÇİN MUTLAKA KALMALI DİYORUM YOK ÜZERİNE BİR TANE DAHA..EMMOĞLU.NUN ..

Avatar
CANAN 2021-05-24 20:48:03

Djedje'ye ayağına sağlık diyorum... özverili, savaşçı,sevimli futbolun için sana teşekkürler ediyorum bir samsunspor sevdalısı olarak Djedje..

Avatar
fevzi ak 2021-05-24 20:51:32

yahu bu hamronu kim buldu getirdi!! adam topa girmeyi bilmiyor..rakibe girmeyi bilmiyor..attığı paslar yerini bulmuyor..ilk defa ayağındaki topla bu kadar auta çıkan bir forvet gördüm..inanamadım bunu kim almış!! bir de banko oynattılar adamı!!

Avatar
Samsunlu 2021-05-24 21:14:31

Hamron için aynı şeyi söylemek mümkün değil vasat bir futbolcu

Avatar
ARİF YAVUZ 2021-05-25 10:28:17

DEJE TAMAM,HAMAROUN NE PERFORMANS GÖSTERMİŞ NİYE BU ADAMI ÖVÜYORSUNUZ ANLAMADIM, ZATEN İKİNCİ DEVRE YAPILAN TRANSFERLER SAMSUNSPOR BİTİRDİ,DEJE HARİÇ DİĞER YABANCILAR GİTSİN HEPSİ BOŞ.

Avatar
Müslim akman 2021-05-25 02:42:33

Dije je je kalsın bu takın ın ona ihtiyacı bar ve takımda en mücadelui oyuncumuz yaşın ötekinde kalsın

Avatar
Karabela 2021-05-24 23:45:05

Gökhan Alsan gitsin diğerleri kalsa da olur

Avatar
Nct 2021-05-25 09:22:02

Hamron jeje kalmalı bunların ayarında futbolcular alınırsa güçlü kadro kurulursa ve takımın başınada adam gibi adam hikmet karaman gelirse süper lige çıkmak hayal olmaz.şimdiki kadroda kalecimiz ve kubilay hariç hepsi yaşlı çöp bunlar gitmeli
Bu yaşlı kadro olmaz.4 takım süper ligden geldi kuvvetli kadroları var yarışmamız için iyi kadro kurulmalı..ertuğrul gitmrli