banner388

Başkan Yıldırım, devre arası yasak gelmese bile... TRANSFER YAPMAMIZ ZOR 

Başkan Yüksel Yıldırım, "Geçmişti alt ligdeyken kontenjan açalım diye kontratları tek taraflı fesih ettik ve şimdi onun sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir daha bunu yapamayız. O nedenle oyuncularımızla görüşüp, ikna yoluyla ya kiralık göndereceğiz,  ya da satacağız" dedi.

Başkan Yıldırım, devre arası yasak gelmese bile... TRANSFER YAPMAMIZ ZOR 

Başkan Yüksel Yıldırım, "Geçmişti alt ligdeyken kontenjan açalım diye kontratları tek taraflı fesih ettik ve şimdi onun sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir daha bunu yapamayız. O nedenle oyuncularımızla görüşüp, ikna yoluyla ya kiralık göndereceğiz,  ya da satacağız" dedi.

24 Kasım 2023 Cuma 11:11
Başkan Yıldırım, devre arası yasak gelmese bile... TRANSFER YAPMAMIZ ZOR 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, herkesin merak ettiği transfer konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazeteci Davut Aktaş'a konuşan Başkan Yıldırım, "Transfer yasağı gelmese de transfer yapmamız zor görünüyor. Ama her şeye rağmen gerekli transferleri yapacağız" dedi. İşte Başkan Yıldırım'ın konuya ilişkin Halk Gazetesi'ne verdiği o röportaj; Transfer yasağı gelmemesi durumunda devre arası takıma gerekli takviyeler yapılacak. Bunun için Markus Gisdol hocamdan henüz bir transfer raporu almadım. Zannediyorum ki önümüzdeki 3-4 maçın ardından hem eksikleri daha iyi görecek, hem ligi daha iyi tanıyacak, sakatlıklar geri dönenler, oynayabilecekler, oynayamayacakları belirledikten sonra bize kapsamlı bir rapor sunacaktır. Hatayspor maçı sonrasında kendisi ile konuştuğumda, ‘Talebim olacak ama biraz daha zamana ihtiyacımız var’ demişti. Ben bunu olumlu görüyorum. Kadroyu boşuna şişirmek istemediğini anlıyorum. Transfer yasağı gelmese de transfer yapmamız zor görünüyor. Ama her şeye rağmen gerekli transferleri yapacağız.

AYRILMAK İSTEMİYORLAR

14 yabancı oyuncumuz var ve bunların hiç biri takımdan ayrılmak istemiyor. Sıkıntımız yabancı oyuncu kontenjanında yer açmak. Oyuncu almak çok kolay ama göndermek çok zor. Biz de artık FIFA’lık olmak istemiyoruz. Geçmişti alt ligdeyken kontenjan açalım diye kontratları tek taraflı fesih ettik ve şimdi onun sıkıntılarını yaşıyoruz. Bir daha bunu yapamayız. O nedenle oyuncularımızla görüşüp, ikna yoluyla ya kiralık göndereceğiz,  ya da satacağız. Açtığımız yer kadar da oyuncu almaya çalışacağız. Bu kaç olur bilemiyorum. Yerli oyuncularda olay biraz daha farklı. Yerli oyuncusunu da göndermeye hangi takım sıcak bakar onu da bilemiyoruz. Çünkü herkesin sorunu yabancı oyuncular. Tüm takımlar bizim gibi yabancı oyuncu göndermekte zorlanıyor. İşin kötü tarafı bu sezon devre arası yok. Onun için alacağımız futbolcunun da oynayan oyuncu olması gerekiyor. Takıma direk katkı verecek bir isim olması lazım. Oynamayan oyuncunun takıma uyumu, şehre uyumu uzun sürebilir. Kış dönemi transferinde mümkünse 4 büyüklerin oynatmadığı oyunculardan alabilirsek faydalı olur. Çünkü yurt dışından gelecek isimlerin adaptasyon süreci sıkıntı yaratabilir.

ZOR BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR

Zor bir süreç bizi bekliyor diye düşünüyorum. Transferde kararı hocamız verecek. Alacağımız oyuncular hocamızın istediği isimler olacak. Bunları konuşmak çok erken. Öncelikle transfer yasağı almamamız gerekiyor. Gelmemesi için de elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyuyoruz. Eğer olumsuz bir karar gelmesi durumunda kararın ertelenmesi için mücadele edeceğiz. Bu da bir strateji ve avukatlarımız aracılığı ile bunun üzerinde de çalışıyoruz".

Son Güncelleme: 24.11.2023 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
temel reis 2023-11-24 15:54:44

Yapma başkan sen zaten transfer yapmasını bilmiyorsun nerede döküntü varsa toplar alır getirirsin o yüzden sen bu işlere hiç bulaşma

Avatar
Hibu 2023-11-24 17:01:50

Çok güldüm. başkan bu senin sortilerin beni bitiriyor

Avatar
Şenol 2023-11-24 19:19:12

Agam bizimle eğleniyor...

Avatar
ali kemal 2023-11-24 19:32:15

Yaptigimiz hatalr diyor . Hata olunca cogul , basari olunca " BEN " ! . Benim param , benim kulubum , benim baskanligim ...

Avatar
SAMSUNSPORLU 2023-11-25 02:08:05

Allah aşkına daha 15 gün önce devre arası yapacağımız transferlerle ligden düşme korkusu yaşamayacağız diyordun. Daha öncesinde yasak gelirse gelsin ben nasıl olsa oyuncularımla 3-4 yıllık sözleşme imzaladım diye getirdiğin döküntülerle övünüyordun. Geçen sezon hedefimiz süper lig olduğu halde süper ligde oynayamacak oyuncularla yine uzun boylu sözleşme yaparak kadroyu şişiren sendin. Edhadji Bah ve Moussa Guell gibi oyuncuları aldığında bunları niye aldınız bunlar 3.ligde bile oynayamaz diyen taraftara siz ne anlarsınız diyerek hakaret eden yine sizdiniz bakın onları kiralık gönderdiniz sezon sonu onlarda geri gelecek bakalım ne yapacaksınız onları. Fransa lig 2 de aldığınız takım sondan ikinci küme düşüyor, Samsun spor basket tam bir rezalet, Futbol takımımızın durumu ortada bu kadar başarısızlık sportif faaliyetlerle değil yönetimsel becerisizlikle izah edilebilir. Uzun yıllar takımın başında kalıp çalışmasını istediğimiz Hüseyin hocanın da başını siz yediniz artık lütfen yeter başkan şirketlerinizi yönetirken gösterdiğiniz başarıyı Samsun sporu yönetirkende gösterin.

Avatar
vatandaş 2023-11-24 13:55:53

altyapı varsa kullanılmalı.

Avatar
serdar 2023-11-24 15:19:57

benim hiç anlamadığım bir kontrat yöntemi yapıyor samsunspor idarecileri hergelen futbolcuya 3yıl sözleşme yapılıyor e bu gelen belki oynayamayacak uyum sağlayamayacak kendini ispat etmemiş futbolcu ile bu kadar süre sözleşme yapılması sonucu isde gönderemiyorsun!

Avatar
Hakan 2023-11-24 17:08:09

İyi o zaman seneye alt ligden devam ederiz başkan.
Bu kadroya en az 4 oyuncu ( iyi oyuncu) şart . Ne doğru dürüst orta yapabilen oyuncumuz var ne doğru dürüst şut alabilen oyuncumuz var. Orta sahada Taylan vardı onu da bizim çok yetenekli oyuncumuz sakatladı.