banner388

Başkan Demir, "Sahildeki tüm spor tesislerini kaldıracağız' dedi... Taraftar ayağa kalktı

Samsunspor taraftarı, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in, Samsunspor tesislerini hedef alan açıklamalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Şehrin en önemli markası olan Samsunspor ile kucaklaşmak yerine, mevcut imkanlarını yok etmeye çalışan bu düşünceyi, anlamak mümkün değil" dedi. 

Başkan Demir, "Sahildeki tüm spor tesislerini kaldıracağız' dedi... Taraftar ayağa kalktı

Samsunspor taraftarı, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in, Samsunspor tesislerini hedef alan açıklamalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Şehrin en önemli markası olan Samsunspor ile kucaklaşmak yerine, mevcut imkanlarını yok etmeye çalışan bu düşünceyi, anlamak mümkün değil" dedi. 

10 Temmuz 2021 Cumartesi 16:54
Başkan Demir, "Sahildeki tüm spor tesislerini kaldıracağız' dedi... Taraftar ayağa kalktı

Samsunspor Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Dün Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı'nda altyapı tesisleri hakkında, "Sahildeki tüm spor tesislerini kaldıracağız. Batıpark ile ilgili  bir kararı meclise getirmeyi biz uygun görmeyiz. Batıpark, bir milyon 351 bin insanın. Bir tek bir spor alanına orayı bağlayamazsınız" sözlerinin ardından Samsunspor taraftar grupları ortak açıklama yaptı. Başkan Demir'in açıklamaları sonrası Samsunspor taraftar grupları açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada Samsunspor'un yanındayız mesajı verildi. 

KÖSTEK OLMAYI BIRAKSINLAR 

Kırmızı-Beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in, Samsunspor tesislerini hedef alan açıklamalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Şehrin en önemli markası olan Samsunspor ile kucaklaşmak yerine, mevcut imkanlarını yok etmeye çalışan bu düşünceyi, anlamak mümkün değil. Şehirlerin belediye başkanları, o şehirlerin ağabeyleridir. Bunu başka şehirlerin belediye başkanlarında sıkça gördük. Geride bıraktığımız sezonda rakibimiz olan şehir takımlarının, belediye başkanlarından nasıl destek aldığını hep birlikte gördük. Biz destekten artık umudumuzu kestik de köstek bari olunmasın istiyoruz!" Bugüne kadar ki ‘Samsunspor’ yaklaşımları ve tavırları, ne yazık ki Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ağabey olarak görmemize engel olmaktadır. 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Gelinen bu durum bir hatadır. Hem de bir an önce dönülmesi gereken büyük bir hatadır. Bu hatada ısrar etmesinin, kendisine bir şey kazandırmayacağını, aksine yüzbinlerce Samsunspor sevdalısını üzdüğünü bilmelidir. Kendisinin de ifade ettiği gibi, bu şehirde 1 Milyon 300 Bin insan yaşamaktadır. Ve o bu insanların tamamının, kendisiyle değil, bizimle hemfikir olduğunu unutmamalıdır. Samsun’un birleştirici gücü olan ve farklı görüşlerden yüzbinlerce Samsunluyu tek yürek yapan Samsunspor, birilerinin siyasi ya da ticari menfaatleri uğruna feda edilebilecek bir marka değildir. Aksine, dünya görüşü ne olursa olsun, yüreğinde Samsun ve Samsunspor aşkı olanların, uğrunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağı bir futbol markasıdır. Böylesi büyük bir sevdayı, kişisel hırsları ya da beklentileri uğruna bu şekilde zor durumda bırakmaya çalışanlar, her zaman olduğu gibi, yine karşılarında Samsunspor’a gönül vermiş biz Samsunsporluları bulacaktır. Böylesi bir dönemde Samsunspor taraftarının gerekli eylem ve tepkilerden kaçınmayacağının bilinmesini isteriz. Şimdi vakit yapılan hatalı açıklamalarda ısrar etme vakti değildir. Şimdi vakit, hatadan dönme ve Samsunspor ile kucaklaşma vaktidir. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in bu hatadan bir an önce dönmesini ve ‘Söz konusu Samsunspor ise gerisi teferruattır’ diyerek üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Samsunspor Taraftar Grupları olarak biz, olmamız gereken yerde; Samsunspor'un yanındayız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ugur akarturk 2021-07-10 20:18:09

bizde demiri paslanmaya terk edecegiz ustasiyla beraber..Samsunu kasabaya cevirdiler

Avatar
Samsunlu 2021-07-10 22:02:53

Samsun’u Samsunlu yönetmediği sürece bunlar olacak adamlar yakında özerklik ilan edecekler. Herkesin oy hakkına saygım var halkın içinden birini seçmekte zor değilken bizi zor duruma sokan yine biziz.

Avatar
Mehmet gunel 2021-07-11 10:23:07

Laz hegomanyasini seçerseniz sonucuna katlanırsınız.. gurbetten saygılar

Avatar
kamil yeşil 2021-07-12 19:34:36

yüreği yetiyorsa yapsın. ama yelken kulüpten başlasın. Demirmiş ne demiri hadi ordan paslı teneke:)

Avatar
Haluk 2021-07-13 11:51:45

Kardeşim Samsuna milletvekili olsun belediye başkanı olsun seçerken Trabzonlu mu diye bakın..Adamların Samsun'a resmen garezi var..

Avatar
hadi yaa 2021-07-12 16:08:50

demir efendi, millet seni başkan seçtiyse hizmet et dedi benim en değerlime dokun demedi... sakın öyle bir yanlış adım atmaya kalkmayın,, işinize bakın..

Avatar
ku 2021-07-11 08:29:06

AVM açın iyi olur ..... bu vatandaşa müstehak......

Avatar
burak 2021-07-10 17:07:52

bi sonraki seçimede sende belediyede olamazsin samsunspor bu şehrin markasıdır