banner388

Antalyaspor 2-0 Samsunspor (İlk devre)

Trendyol Samsunspor, Antalyaspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. 

Antalyaspor 2-0 Samsunspor (İlk devre)

Trendyol Samsunspor, Antalyaspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. 

23 Eylül 2023 Cumartesi 20:56
Antalyaspor 2-0 Samsunspor (İlk devre)

Samsunspor Haber - Trendyol Samsunspor, Antalyaspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Karşılaşmaya iyi başlayan ve ilk dakikalarda oyunu rakip yarı sahaya yıkarak erken bulmak isteyen Samsunspor, savunmasını öne çıkardığı bölümlerde önce Yehezkel'nin ayağından yediği iki golle ilk 18 dakika da 2-0 geriye düştü. Sonraki bölümlerde farkı 1 e indermek için mücadele eden kırmızı beyazlılar, bu hedefinde başarılı olamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cezmi İlhan 2023-09-23 21:40:34

Çok yazık bu takım Samsunspor olamaz!! Hiç yakışmıyor 11 sene bekledik. İnşaALLAH yakında düzeliriz, yoksa kötü günler bizi bekliyor

Avatar
Dede 2023-09-23 21:51:50

Lakait kolay top kaybeden. Ve ne oynadığı belirsiz bir futbol. Fofana gidi iki üç kez hızlı atak sonuç yok sonra oda istırahate çekildi. Defans modern futbolda ileri çıkıyor Samsun sporda çakilı hiç orta yok. Samsun bu gidişle ilk yarıda havlu atarsa kimse şaşırmasın. Yok iyi takım yok kaliteli sonuç önemli 6 haftada oda yok.

Avatar
Osmanli 2023-09-23 21:58:36

Size ben Tanque yi satmadın dedim. Al şimdi otur. Sizden bi cacık olmaz. Yazık. Bedava oyuncuları bize transfer diye yutturdunuz. Ne defans ne otra saha ne de forvet. Hedef PTT 2. Lig.