Samsunspor taraftarı, Başakşehir maçında futbol direktörü Fuat Çapa'yı istifaya çağırdı ...
İSTENMİYORSUN FUAT ÇAPA
Samsunspor taraftarı, Başakşehir karşısında alınan ağır yenilginin ardından tepkisini Futbol Direktörü Fuat Çapa'ya yöneltti. Karşılaşma sonrası tribünlerden yükselen “Fuat Çapa istifa” sesleri, kırmızı-beyazlı camiada sabrın iyice tükendiğini gözler önüne serdi. Tepkiler sosyal medyada da kısa sürede büyüdü.
Trendyol Süper Lig'de zor günler geçiren Samsunspor'da, RAMS Başakşehir karşısında alınan 5-2'lik mağlubiyetin ardından tepkiler daha da büyüdü. Sahada ortaya konulan etkisiz futbol ve savunmadaki ciddi hatalar, taraftarın öfkesini bir kez daha yükseltirken hedefte bu kez Futbol Direktörü Fuat Çapa vardı. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Samsunspor taraftarı, alınan kötü sonuçların ve sezon başından bu yana yaşanan düşüşün sorumlularından biri olarak gördüğü Fuat Çapa'ya sert tepki gösterdi. Tribünlerden yükselen istifa çağrıları, maç sonunun en dikkat çeken gelişmelerinden biri oldu.
TRİBÜNLERDEN NET MESAJ: FUAT ÇAPA İSTİFA!
Samsunspor taraftarı, Başakşehir maçının bitiş düdüğüyle birlikte tepkisini yüksek sesle ortaya koydu. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, takımın içinde bulunduğu kötü gidişatın ve transfer planlamasının sorumluluğunu Fuat Çapa'ya yüklerken, tribünlerden hep bir ağızdan istifa çağrısında bulundu. Ligde üst üste gelen mağlubiyetler, takımın sahaya yansıttığı güvensiz görüntü ve sezon başından bu yana istenilen yapının kurulamamış olması, tepkilerin giderek büyümesine neden oldu.
TEPKİLER SOSYAL MEDYAYA DA TAŞTI
Maç sonundaki protestolar yalnızca tribünlerle sınırlı kalmadı. Samsunspor taraftarları sosyal medyada da Fuat Çapa'ya yönelik tepkilerini dile getirdi. Çok sayıda taraftar, takımın kadro mühendisliğinin ve transfer tercihlerinin yeniden sorgulanması gerektiğini savundu. Özellikle üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından, futbol yapılanmasında köklü bir değişikliğin şart olduğunu düşünen taraftarlar, kulüpte yeni bir adım atılmasını talep ediyor.
GÖZLER YÜKSEL YILDIRIM'A ÇEVRİLDİ
Taraftarın Fuat Çapa'ya yönelik sert tepkisinin ardından şimdi gözler Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a çevrildi. Yönetimin bu tepkilere nasıl karşılık vereceği, Fuat Çapa ile ilgili bir karar alınıp alınmayacağı ve kulüpte yeni bir yol haritası çizilip çizilmeyeceği merak konusu oldu. Başakşehir karşısında alınan 5-2'lik yenilgiyle birlikte Samsunspor'da yalnızca puan kaybı değil, camiadaki güven kaybı da daha görünür hale geldi.
SABIRLAR TÜKENİYOR
Samsunspor taraftarının maç sonu ortaya koyduğu tepki, yalnızca bir yenilgiye değil, haftalardır devam eden kötü gidişata duyulan büyük rahatsızlığın yansıması olarak yorumlandı. Kırmızı-beyazlı camiada artık yalnızca sonuçlar değil, takımın nasıl yönetildiği, transfer kararlarının nasıl alındığı ve kulübün geleceğinin nasıl planlandığı da ciddi şekilde sorgulanıyor. Taraftarın verdiği mesaj ise oldukça net:
Samsunspor'da bir şeylerin değişmesi isteniyor ve bu değişim talebi artık daha yüksek sesle dile getiriliyor.





