YOĞUNLUK 07.30’DA BAŞLIYOR

Kentte tramvay hattındaki yoğunluk özellikle 07.30 ile 09.00 saatleri arasında artıyor. İstasyonlara gelen vatandaşlar, tramvayların dolu olması nedeniyle zaman zaman araçlara binemiyor.

Bir sonraki tramvayı beklemek zorunda kalan yolcular nedeniyle istasyonlardaki kalabalık da giderek artıyor.

AW803608_03_533x400.jpg

OKULA VE İŞE YETİŞMEKTE ZORLANIYORLAR

Sabah saatlerindeki yoğunluğun günlük yaşamı da olumsuz etkilediği belirtiliyor. Bazı vatandaşların tramvaylara binememeleri nedeniyle okullarına ve iş yerlerine geç kaldıkları ifade ediliyor.

Seferlerde yaşanan birkaç dakikalık gecikmelerin de istasyonlarda bekleyen yolcu sayısını artırarak yoğunluğu daha belirgin hale getirdiği görülüyor.

AW803608_02_533x400.jpg

3 YENİ TRAMVAY SAMSUN’A GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Samsun’a kazandırılması planlanan toplam 12 yeni tramvaydan imalatı tamamlanan 3’ü kente getirildi.

Kente ulaşan tramvaylardan 2’si hizmet vermeye başlarken, diğer tramvayın ise test sürüşleri devam ediyor.

AW803608_04_533x400.jpg

VATANDAŞLAR YENİ TRAMVAYLARI BEKLİYOR

Özellikle sabah saatlerinde yaşanan aşırı yoğunluktan şikayet eden vatandaşlar, doluluk nedeniyle zaman zaman birkaç tramvayı beklemek zorunda kaldıklarını belirtiyor.

Havza MYO'da Yeni Dönem Heyecanı: 1. Sınıf Öğrencilerine Kapsamlı Uyum Programı!
Havza MYO'da Yeni Dönem Heyecanı: 1. Sınıf Öğrencilerine Kapsamlı Uyum Programı!
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, ulaşımda yaşanan yoğunluğun azaltılması için yeni tramvayların mümkün olan en kısa sürede hizmete alınmasını bekliyor.