KAZA TAFLAN’DA MEYDANA GELDİ

Kaza, 2 Ekim Cuma günü Atakum ilçesi Sinop Yolu Taflan mevkisindeki ışıklı kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Samsun’dan 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halinde olan Yakup Çalışkan yönetimindeki 68 AHC 532 çekici ve 34 BLB 306 dorse plakalı tır, kırmızı ışıkta kavşağa girdi.

Bu sırada tır, deniz bandındaki yan yoldan kavşağa geçmek isteyen Engin Atay idaresindeki 05 ABN 022 plakalı kamyonet ile Deniz Kanoğlu yönetimindeki 55 KN 853 plakalı otomobile çarptı.

AW806331_02_600x368.jpg

KAZADA 5 KİŞİ YARALANDI

Şiddetli çarpışma sonucu kamyonet sürücüsü Engin Atay ile otomobil sürücüsü Deniz Kanoğlu yaralandı.

Otomobilde yolcu olarak bulunan Fanny Maria Kanoğlu, Leyla Sevgi Kanoğlu ve Kuzey Dursun Kanoğlu da kazada yaralananlar arasında yer aldı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalelerinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.

AW806331_03_600x368.jpg

Samsun’da FETÖ operasyonu: 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Samsun’da FETÖ operasyonu: 6 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
İçeriği Görüntüle

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Beş kişinin yaralandığı kazanın ardından olay anına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

Görüntülerde, tırın kırmızı ışıkta kavşağa girdiği ve kavşaktan geçmekte olan kamyonet ile otomobile çarptığı anlar yer aldı.

AW806331_05_600x365.jpg

KAZANIN NASIL MEYDANA GELDİĞİ GÖRÜNTÜLERE YANSIDI

2 Ekim’de meydana gelen kazaya ilişkin ortaya çıkan kamera kayıtları, tırın kavşağa girişini ve iki araçla çarpışmasını gözler önüne serdi.

AW806331_04_600x370.jpg