banner388

Yılın Annesi Boncuk Kedi

Samsun’da anneleri tarafından terk edilen dört yavru kediye ‘Boncuk’ adında bir kedi sahip çıkarak annelik görevini üstlendi.

Yılın Annesi Boncuk Kedi

Samsun’da anneleri tarafından terk edilen dört yavru kediye ‘Boncuk’ adında bir kedi sahip çıkarak annelik görevini üstlendi.

06 Nisan 2017 Perşembe 17:22
Yılın Annesi Boncuk Kedi

Samsun Haber - Geçtiğimiz günlerde Samsun’un Dr. Kamil Caddesi’nde türüne ender rastladığımız bir olay meydana geldi. Samsun’da doğurulduktan sonra anneleri tarafından terk edilen dört kedi yavrusuna ‘Boncuk’ adında bir dişi kedi sahiplenerek onları hayatta kalmalarına şans verdi.

Samsun’da Petshop işletmeciliği yapan ve aynı zamanda Samsun Petshopcular ve Evcil Hayvan Besleyenler Dernek Başkanlığı görevini sürdüren Burak Şahinkaya, sahibi olduğu ‘Boncuk’ kedinin içleri ısıtan hikayesini gözler önüne serdi.

‘İnsanlarda Bile Ender Görülen Bir Sahiplenme’

Samsun Petshopcular ve Evcil Hayvan Besleyenler Dernek Başkanı Burak Şahinkaya gördüğü manzarayı şöyle anlattı: “Her zamanki gibi işletmesini yaptığım petshop dükkanıma geldim. İçeriye girdiğimde hemen önümde yerde bir yavru kedi yatıyordu. Neler olduğuna bir anlam veremeden hemen onu yerden aldım. İhtiyaçlarını giderdikten sonra onu boş bir kafese koydum. Ardından çok geçmeden Boncuk ağzında bir yavru kediyle daha havalandırma boşluğundan içeriye girdi. Ağzındaki yavru kediyi kendi kafesine koydu. Ona hiç dokunmadım sadece izledim. Bir müddet sonra bir yavru kediyi de getirdi. En son dördüncü yavruyu da getirerek kafesine bıraktı. Gördüklerime önce inanamadım. Boncuğun bu yaptıklarını hayretlerle izlemeye koyuldum. Ama bu gördüğüm manzara insanlarda bile ender görülen davranış. Bence yılın annesi ‘Boncuk’ kedi’ 

Ekrem BİRCAN  

Son Güncelleme: 06.04.2017 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak Şahinkaya 2017-04-06 22:53:52

Burak Şahinkaya