banner388

Yaya geçidini kullanmayan genç kızlara otomobil çarptı: 2 yaralı

Samsun’da yolun karşı tarafına geçmek için yaya geçidini kullanmayan yabancı uyruklu 2 genç kıza otomobil çarptı.

Yaya geçidini kullanmayan genç kızlara otomobil çarptı: 2 yaralı

Samsun’da yolun karşı tarafına geçmek için yaya geçidini kullanmayan yabancı uyruklu 2 genç kıza otomobil çarptı.

22 Mart 2023 Çarşamba 19:40
Yaya geçidini kullanmayan genç kızlara otomobil çarptı: 2 yaralı

Çarpmanın etkisiyle yaralanan genç kızlardan biri ambulansla hastaneye götürülürken diğeri ise ayakta tedavi edildi.



Kaza, İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidini kullanmayan yabancı uyruklu İ.H. (22) ve ismi öğrenilemeyen diğer genç kıza, Mürsel Ş.(66) idaresindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen genç kızlar yaralandı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezini araması üzerine kaza yerine ambulans ekipleri sevk edildi.

Yaralı İ.H. ambulansla Samsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: iha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimsiz 2023-03-22 20:29:43

Adı üstünde yaya Adamın bi suçu yok sonuçta bir kural var yaya geçidi diye.

Avatar
Turgay Art. 2023-03-23 08:37:25

Genellikle bu tür kazalarda araç yayaya çarptı diye verilir en azından doğru bir cümle ile durumu ifade etmişsiniz. Çünkü bazen sürücülerde ihmal olsa da bazen de yayalar da ihmal olabiliyor ve sürücünün yapacak birşeyi kalmıyor. Samsun'da özellikle bu yaşlardaki gençler arasında sanki moda oldu bu durum yolun her yerinden yola atlayıveriyorlar, yaya geçitlerini kullanma alışkanlığı az maalesef.

Avatar
Adnan 2023-03-22 20:38:31

Çok geçmiş olsun her iki tarafada hep savundum ilk okul 1 den başlayarak lise bitinceye kadar trafik eğitimi dersi zorunlu olarak 1 saat verilmeli yaya geçidi takan yok lamba takan yok kanun takan yok nizam takan yok araba kırmızıda geçip vurunca suçlu oluyorda yaya geçince suç teşkil etmiyormu yani trafik eğitimi şarttır.kardeslerimize tekrardan geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşAllah birdahakine kurallara uyarlar.

Avatar
Doğan 2023-03-23 06:59:59

Sanki yaya geçidini kullanınca yol veriyorlar

Avatar
Ahmet 2023-03-23 13:30:04

Trafiğin bu kadar yoğun olduğu Cumhuriyet Meydan’ında trafik ışıklarını çalışır duruma ne zaman geçirecekler acaba? Yaya geçidinden de güvenle geçilemiyor maalesef!!!