banner388
banner390
banner410
banner408

Testereli cinayete müebbet hapis

Samsun'da Irak uyruklu bir vatandaşı parası için testereyle keserek öldüren şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

banner269

Testereli cinayete müebbet hapis

Samsun'da Irak uyruklu bir vatandaşı parası için testereyle keserek öldüren şahıs, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

01 Temmuz 2020 Çarşamba 20:57
Testereli cinayete müebbet hapis

 İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Ilgaz Sokak üzerinde 12 Ocak Pazar günü meydana gelen olayda, İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çöp kamyonundaki cesedi fark etmeleriyle polise haber vermişlerdi. 

Kimliği belirsiz erkek cesedi çöp kamyonundan alınarak otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan araştırmada söz konusu ceset parçalarının Irak uyruklu 59 yaşındaki Kareem Jabbar Salman Al Zabara olduğu ortaya çıktı.

BANYODA TESTEREYLE KESİP ÖLDÜRMÜŞTÜ


Iraklı şahsı yine Irak uyruklu olan ve olaydan 2 ay önce tanışıp arkadaş olduğu Rabah Hasan Sallama Sallama'nın (36) Fatih Mahallesi'ndeki evine davet ettiği, bankada bulunan yaklaşık 200 bin lira parasını almak için kafasına sert cisimle vurarak daha sonra götürdüğü evinin banyosunda testere ile parçalara ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı.

CESEDE KİMSE SAHİP ÇIKMADI

Polis, Iraklı şahsın öldürüldükten sonra bankada bulunan parasının ATM'den peyderpey çekildiğini de tespit etti. Rabah Hasan Sallama Sallama gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Morgda uzun süre bekletilen ve yakınlarına ulaşılamayan Kareem Jabbar Salman Al Zabara'nın poşetler içindeki cesedi yasal bekleme süresi dolduktan sonra kimse sahip çıkmayınca soruşturmayı yürüten Savcı Ahmet İlyas Tolar'ın bilgisi doğrultusunda Samsun Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Derecik Mezarlığı'nda toprağa verildi.

MÜEBBET VERİLDİ


Soruşturmayı yürüten savcı Ahmet İlyas Tolar, iddianameyi hazırladı. Savcı, vahşi cinayetle ilgili Iraklı Rabah Hasan Sallama Sallama'nın "canavarca hisle tasarlayarak kasten adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı.

Dava, Samsun 3. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görüldü. Mahkeme, vahşi cinayetin sanığı Iraklı Rabah Hasan Sallama Sallama'yı müebbet hapis cezasına çarptırarak tutukluk halinin devamına karar verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kjahshkasb 2020-07-02 09:28:23

bunu hergün 50 gram doğrayın.