banner388

SAMULAŞ'a tepki çığ gibi! Samsun'da vatandaşların otobüs çilesi

Samsun'da özellikle okulların açılması ile birlikte vatandaşlar otobüs bulmakta güçlük çekiyor. Otobüs duraklarında insanlar adeta yığın olurken vatandaşlar SAMULAŞ'a tepki gösterdi. 

SAMULAŞ'a tepki çığ gibi! Samsun'da vatandaşların otobüs çilesi

Samsun'da özellikle okulların açılması ile birlikte vatandaşlar otobüs bulmakta güçlük çekiyor. Otobüs duraklarında insanlar adeta yığın olurken vatandaşlar SAMULAŞ'a tepki gösterdi. 

20 Eylül 2023 Çarşamba 14:39
SAMULAŞ'a tepki çığ gibi! Samsun'da vatandaşların otobüs çilesi

Samsun'da otobüs seferlerinin yetersizliği vatandaşları mağdur ediyor. Öğrenciler ve çalışanlar sabah işe gitmek için otobüs duraklarına gelirken yaklaşık 50 kişilik gruplar haline geliyor. Yaşanan otobüs izdihamı için yetkililer ile defalarca iletişime geçilirken sorun halen çözüm bulmadı. 

DURAKLARDA İNSAN YIĞINLARI OLUŞUYOR

WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntüler ise Yenimahalle'deki bir otobüs durağından. Özellikle öğrenciler okula gitmek için belediye otobüslerini tercih ederken bunun yanı sıra işe gitmek isteyen vatandaşlarda yetersiz gelen otobüs seferleri nedeniyle işe geç kalıyor.

Vatandaşlar tarafından SAMULAŞ ile defalarca iletişime geçilirken sorun çözüme kavuşmadı. Vatandaşlar otobüs çilesinin acilen çözülmesini istiyor.

Son Güncelleme: 20.09.2023 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talip 2023-09-20 16:45:27

Çok kötü yönetilen bir birim samulas,kötü değil çok kötü,Hele rektörlük durağında birleşmesi hep küçük tranwaylara transfer edilmesi çok enteresan,bari büyük tranway çıksın yurtlara bunu bile duzenleyemiyorlar

Avatar
Tacettin 2023-09-20 16:42:28

Tranway hizmeti başladığından beri Samsun'un nüfusu deprem bölgesi.multeci ve normal goclerden dolayı iki katına çıktı neredeyse ama tranway sayısı aynı kaldı sabah akşam iş giriş ve çıkış saatlerinde millet iç içe yer yo

Avatar
Mustafa 2023-09-20 17:35:31

Bu secim de mustafa demir e oylar ha ha ha

Misafir Avatar
sami 2023-09-21 17:54:24 @Mustafa

normal

Beğenmedim! (1)
Avatar
Hasan ekşioğlu 2023-09-20 19:09:00

İstanbul ankara izmirde olduğu gibi duraklara otobüslerin geliş saatlerini gösteren sistemin kurulması yolcular açısından faydalı olur diye düşünüyorum

Avatar
Kim 2023-09-20 23:43:18

Arabaya binemeyenler de eklenerek devam edecek,verin akp ye oyları öğrenilmiş çaresizlik deniyor buna Psikolojide devam devam

Avatar
Büşra 2023-09-21 12:23:18

Bir büyük şehirde toplu taşıma sisteminin bu kadar plansız ve sistemsiz yürütülmesi tam anlamıyla fiyasko. Otobüs duraklarından o duraktan hangi otobüsün ne zaman geçeceğine dair tek bir işaret yok. Otobüslerde durakları takip edebileceğiniz ekranlar yok. Uygulama desen hiç verimli çalışmıyor; bir baktığında iki durak ötede gözüken otobüs 3 dakika sonra açtığında 10 durak geride görünüyor. Yaz boyu 24 B otobüsü tek bir kişinin inip binmediği Turgut Özal yurduna gitti ama Tıp Fakültesi Hastanesi, Diş Hastanesi, Hayvan hastanesinin çalıştığı, TÖMER’de öğrencilerin derslere devam ettiği üniversiteye tramvaylar 20 dkda bir ancak çıktı. Ne desem boş. Neresinden tutsan elinde kalan bir işletme.

Avatar
Vatandaş 2023-09-21 06:07:28

İş saatlerinde özellikle sabahları, okulların açılmasıyla çok kalabalık oldu. Örneğin 15 dk da bir olan E3 seferi 10 dk da bir olsa yoğun saatlerde sorun kalmayacak.

Avatar
Ahmet Özdemir 2023-09-21 11:21:12

Öncelikle çözülmesi gereken otobüs yetersizliği değil burda Şam ulaş ne yapsın 65 yaş üstü insanlara otobüs leri bedava yapan lar bu işe el atsın Samsun Atakum meydan gibi yerlerde namaz kilmak için köylere insanları almaya gidiyor lar köylerde cami yok Muş gibi bide günde En az 5 kere belediye evleri fakülte otobüslere keyifi binen insanlara denk geldim yeter biz akşama kadar ayakta sırtımda yük taşıyarak çalışıyorum adam gezecek diye ötobüste yer vercem yokya vermem kim olursa olsun .hamile engelli ve gazilerimiz hariç gerekirse hakaret ederim gene vermem.bu bedavayı öğrencilere yapsınlar onların daha çok ihtiyaçları var günahtır