banner388

Samsunspor kadro değeri en yüksek 7. takım

Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor 37 milyon 370 bin Euro kadro değeri ile ligin en değerli 7. kadrosuna sahip olarak yer alıyor.

Samsunspor kadro değeri en yüksek 7. takım

Trendyol Süper Lig takımlarından Samsunspor 37 milyon 370 bin Euro kadro değeri ile ligin en değerli 7. kadrosuna sahip olarak yer alıyor.

23 Eylül 2023 Cumartesi 13:02
Samsunspor kadro değeri en yüksek 7. takım

11 yıllık aranın ardından Süper Lig’e yükselen Samsunspor yaz transfer sezonunda yaptığı hamlelerle kadrosunu güçlendirdi. Bu dönemde 16 futbolcuyu kadrosuna katan Samsun temsilcisi, 34 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Kırmızı-beyazlılar; geçen seneden kadroda bulunan oyuncular ve bu sene transfer edilen yıldız isimlerle birlikte kadro değerini 37 milyon 370 bin Euro'ya kadar yükseltti. Samsunspor ligde Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Başakşehir ve Adana Demirspor’un ardından kadro değeri en yüksek 7. takım oldu.

Samsunspor’un kadrosunda piyasa değeri en yüksek oyuncu Fransa’nın Rennes takımından transfer edilen Flavien Tait (6 milyon Euro) oldu. Tait'i sırasıyla Oliver Ntcham, Ercan Kara (3 milyon Euro), Emre Kılınç (2.8 milyon Euro) ve Landry Dimata ile Carlo Holse (2.5 milyon Euro) takip etti.
31 kişilik kadroya sahip olan Samsunspor’un yaş ortalaması ise 26.2 olarak dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2023-09-23 20:25:53

Değeri öylede futbol karşılığı son 2. O zaman bu değer gerçek değil Antalya da yenilirse şimdiden durum vahime doğru yol alıyor. Bu kadar kolay gol yiyen bir takim süper ligde barınamaz.

Avatar
Yusuf uzun 2023-09-24 19:36:12

Sabredelim seri başlarız iyi ders aldık
Hocada yönetimde antepi yeneriz inşAllah

Avatar
Ahmet gonca 2023-09-25 10:09:18

Bu takımı 11 yıl bekledi bu taraftar bunun içinmi bu rezillik içinmi hpca bı işi bilmiyor asla bu sorunu çözemez anlayış ve düşünce yapısı değişmiyor anlıyorum bu hocayla çıktık gidelim dedik ama olmuyor işte zorlamaya gerek yok bu takımı teslim etmek lazım bi hocaya iyi hocada kalmadı hala sen nereye bu takımda yer veriyorsan osman'a yer veriyorsan Zekiye yer veriyorsan alim eder yer veriyorsan kapatıp git bu kulübün kapısını bitti bu kadar bu kadar aciz bu kadar ezik bir futbol samsun en zor zamnınd bile oynamadı çok kötü bir futbol var hocayla olmuyor olmuyor istersen 10 maç yap sonuç değişmeyecek