banner388

Samsunlu tüccar dolandırıldı

Samsunlu tüccar, ucuz büyükbaş vaadiyle gittiği Gaziantep'te dolandırıldı.

Samsunlu tüccar dolandırıldı

Samsunlu tüccar, ucuz büyükbaş vaadiyle gittiği Gaziantep'te dolandırıldı.

09 Ekim 2017 Pazartesi 15:59
Samsunlu tüccar dolandırıldı

Samsunlu tüccar, ucuz büyükbaş hayvan vaadiyle dolandırıldı. Gaziantep'te bir kişi, piyasa fiyatının altında büyükbaş hayvan satacağını söyleyerek Samsun ve Diyarbakır'da yaşayan 2 tüccarı dolandırdı.


Edinilen bilgiye göre Gaziantep'te yaşayan Ercan T. isimli şahıs, internetten irtibata geçtiği Samsun ve Diyarbakır'dan iki tüccara ucuz büyükbaş hayvan satacağını söyleyerek tüccarları Gaziantep'e çağırdı.



Ercan T., kente gelen iki tüccarla yaptığı pazarlık sonrasında 2 tüccarın 180 TL parasını aldıktan sonra ortadan kayboldu. Tüccarlar ise dolandırıldıklarını anladıktan sonra polise giderek şikayette bulundu.


Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri harekete geçerek, yaptığı incelemede Ercan T. ve kendisine yardım ettiği öne sürülen 4 kişinin kimlik ve adres bilgilerini belirleyerek operasyon düzenledi.



Operasyonda Ercan T. gözaltına alınırken, diğer kişiler ise adreslerinde bulunamadı.


Sorgusunun ardından sağlık raporu için hastaneye sevk edilen zanlı, daha sonra ise adli makamlara sevk edildi.

Son Güncelleme: 09.10.2017 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.