banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunlu genç iş adamları Vali Kaymak’ı ziyaret etti

Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Ersin Canikli ve üyeler, Vali Osman Kaymak’ı  ziyaret etti. 

banner269

Samsunlu genç iş adamları Vali Kaymak’ı ziyaret etti

Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Ersin Canikli ve üyeler, Vali Osman Kaymak’ı  ziyaret etti. 

31 Temmuz 2018 Salı 16:10
Samsunlu genç iş adamları Vali Kaymak’ı ziyaret etti

Samsun haber - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (MÜSİAD) bağlı bulunan Genç MÜSİAD Samsun Şubesi’nin yeni yönetimi, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti.

Genel Merkez kararı kapsamında Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanlığı görevine getirilen Ersin Canikli ve yönetimini, Vali Kaymak tebrik etti.


Vali Kaymak yaptığı konuşmada Samsun ve Türkiye’nin gelişmesine katkı sağlayacak projelere destek olduklarını ifade ederek MÜSİAD’ın Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunan önemli sivil toplum kuruluşları arasında olduğunu söyledi.

Vali Kaymak yanı zamanda “MÜSİAD çatısı altında bulunmak , geleceğin nitelikli ve ahlaklı işadamlarını yetiştirmek adına önemli. Gençler olarak MÜSİAD ana kademede olan büyüklerinizi örnek alarak ilerlemelisiniz. Gençlere önem veriyoruz ve desteklerimize devam edeceğiz” dedi.


Başkan Canikli ise dernek olarak Samsun’un ve Türkiye’nin gelişmesine destek olmak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurguladı. Başkan Canikli aynı zamanda iş adamlarını destekleyen Vali Kaymak’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SS55 2018-07-31 19:00:56

Zengin çocukları bunlar. Nereden genç iş adamı oluyorlar ? Babaları veya dedeleri Müsiad üyesi, bunlar da Genç Müsiad üyesi ! Vali beyin vaktini almışlar o kadar.

Avatar
murat şükrü baş 2018-08-01 10:27:02

artı bilim okulları adına sayın valimizin özel kaleminden beş ay öncesi tanışmak okullarımızı tanıtmak ve okullarımıza davet etmek için randevu talebimiiz olmuştu ama gerçekleşmedi.Birazcıkta özel okulların dertlerini konuşmak istemiştik..Ama olmadı.....