banner388

Samsun’da 357 uyuşturucu hapla yakalandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde evinde 357 adet uyuşturucu hapla yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

Samsun’da 357 uyuşturucu hapla yakalandı

Samsun’un İlkadım ilçesinde evinde 357 adet uyuşturucu hapla yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.

11 Aralık 2020 Cuma 16:37
Samsun’da 357 uyuşturucu hapla yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde meydana gelen olaydan edinilen bilgiye göre Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin almış olduğu istihbarata göre M.D.'nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramada 357 adet ecstasy uyuşturucu hap ve üst aramasında ele geçirilen 2,9 gram uyuşturucu olduğu tahmin edilen bitki kırıntılarının bulunduğu jelatin poşeti, alüminyum folyoya sarılı halde 18 adet kenevir tohumu, 4,86 gram uyuşturucu madde tozu olduğu değerlendirilen madde ile 1 adet seri numarasız 7,65 mm çapında plastik kabzalı tabanca ve tabancaya ait şarjör ile 13 adet 7,65 mm çapında mermi ele geçirildi.

Jandarma tarafından sorgusu alınan M.D. "uyuşturucu madde ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydin yilmaz 2020-12-11 16:59:42

Her gün o yakalandı bu yakalandi haberleri tamamda yakalananlar ceza almıyor demekki cezalarda caydırıcı degil öyle olduğu zaman sen istedigin kadar yakala başa cikamazsinki ertesi gün dışarıda ne yapacak yine yapacak