banner388

Samsun metruk binalardan kurtuluyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, metruk binalarla mücadelenin devam ettiğini söyledi

Samsun metruk binalardan kurtuluyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, metruk binalarla mücadelenin devam ettiğini söyledi

09 Ekim 2017 Pazartesi 16:00
Samsun metruk binalardan kurtuluyor

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 yılı Ekim Ayı 17. Birleşiminin 1. Oturumuna ait meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda 38 madde görüşülüp oylandıktan sonra komisyona havale edildi.

Gündem dışı yapılan toplantıların ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, metruk binalar ile ilgili yapılan çalışmalar hakkın bilgi verdi.

"METRUK BİNALAR KALDIRILDI"

Metruk binalarla mücadeleye devam edildiğini ifade eden Çakır, "Biz Akçay’dan Samsun merkezine kadar olan yolun sağ ve solundaki metruk binalar hakkında çalışma başlattık. Bu binaların onarılabilir olanlarını sıvayıp boyadık. Onarılamayacak kadar atıl olanları ise yıkmaya devam ediyoruz. Metruk binalarla ilgili mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konuda da epeyce bir mesafe aldığımızı söyleyebilirim. Şehir merkezimizde metruk bina oldukça fazla. Ama bunların yıkım süresi belirli bir prosedür gereği oluyor. Bazı kararlar alındıktan sonra bu binaların yıkımına başlıyoruz. Samsun’da ciddi rakamlarda metruk binayı ortadan kaldırdık" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-10-09 16:24:49

Çok olumlu bir çalışma olur. Göz estetiği oldukça önemli.

Avatar
can 2017-10-10 01:16:50

ATAKUM SAHİLİNDE CİDDİ ŞEKİLDE İŞGAL EDİLMİŞ YERLER VE ÇİRKİN





Atakum sahilinde ciddi şekilde işgal var ve çirkin de görüntü ama nedense
görülmüyo.gürültüde duyulmuyo.işine geleni gör gelmeyeni görme,ne ala mem
leket