banner388

Samsun'da yılın ilk bebeği 

Mustan ve Pınar Türe çiftçinin Samsun'da saat 00.05'te dünyaya gelen erkek bebekleri 2020 yılının ilk bebeklerinden birisi oldu. Üstelik bebek bereketi ile geldi. Uzun zamandır işsiz olan baba iş sahibi oldu.

Samsun'da yılın ilk bebeği 

Mustan ve Pınar Türe çiftçinin Samsun'da saat 00.05'te dünyaya gelen erkek bebekleri 2020 yılının ilk bebeklerinden birisi oldu. Üstelik bebek bereketi ile geldi. Uzun zamandır işsiz olan baba iş sahibi oldu.

01 Ocak 2020 Çarşamba 09:50
Samsun'da yılın ilk bebeği 

Mustan ve Pınar Türe çiftinin erkek bebekleri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde dünyaya geldi. Saat 00.05’te doğan bebeğe ailesi Akın Hüseyin ismini koydu. Türe çiftinin ikinci çocukları olan Akın Hüseyin bebek, 52 santim boyunda ve 4 kilogram ağırlığında sağlıklı bir bebek olarak doğdu. Baba Mustan Türe, yeni yılın ilk dakikalarında bebek sahibi olduğu için çok mutlu olduklarını bebeğin yeni yıl sürprizi olarak geldiğini dile getirdi. Doğumla tarif edilemez bir mutluluk yaşayan aileye bir müjde de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den geldi. Uzun zamandır işsiz olan babaya iş sözü verdi.

Doğum hastanesini ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak, “Yeni yılın ilk bebeğine Allah uzun ömürler versin diyoruz. Bebeğimiz rızkı ile geldi. Hastanemiz gerçekten konforlu. Bazen aileler özel hastane arıyorlar. Şuan devlet hastanesinde 5 yıldızlı doğum odasındayız. Burada otel konforunda doğum yapıyorlar” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise uzun zamandır işsiz olan babaya iş sahibi olma sözü vererek, “Yeni yılın ilk doğan bebeğini burada ziyaret ettik. 2020 yılına Samsun çok huzurlu başladı. Bebek bereketi ile dünyaya geldi. Babası bizimle beraber Büyükşehir Belediyesinde çalışacak” şeklinde konuştu.

Çifte mutluluk yaşayan baba Mustan Türe, “Başkanımız 'belediyede çalışabilirsin' dedi. Çalıştığım yer kapanmıştı, uzun zamandır işsizdim .Bu habere çok sevindim. Bebek bizim için yeni yıl hediyesi oldu” sözlerini kulandı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç yeni yılda doğan bebeklere altın taktı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYılın Ilk Bebeği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 2020-01-01 10:08:38

Allah analı babqalı buyutsun vatana mıllete hayırlı evlat olsun

Avatar
Nesli 2020-01-01 23:02:45

Allh razı olsun nolur banda el uzatın 4 çocuğum var bizede is verin eşime