banner388

Samsun'da silahlı çatışma!

Samsun’da aralarında eskiden kalma uyuşmazlık bulunduğu ileri sürülen kişiler arasında kavga çıktı.

Samsun'da silahlı çatışma!

Samsun’da aralarında eskiden kalma uyuşmazlık bulunduğu ileri sürülen kişiler arasında kavga çıktı.

03 Nisan 2017 Pazartesi 14:25
Samsun'da silahlı çatışma!

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi Çınarlı Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre Bahar A. İsimli kadının evinin önüne giden 23 yaşındaki Burak Y. İle 19 yaşındaki Oral K. Av tüfeği ile kadının ikametine ateş ettiler. O esnada evin önünde olan Bahar A. ve 10 yaşındaki oğlu Baran A.’ya isabet etti. Düzenlenen silahlı saldırı sonucu oğlunun yaralandığını gören anne Bahar A. evden silahıyla birlikte çıkarak Burak Y.. ve Oral K.’ya kurşun yağdırdı. Kurşunlara hedef olan Burak Y. başından, Oral K. ise göğüs kısmından yaralandı.
Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Burak Y. ve Oral K.’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Korumak için ateş ettim

Olay sonrası harekete geçen Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak gözaltına Bahar Y. ve olayla ilgisi bulunduğu iddia edilen E.K(41) ile H.K (27) emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah Samsun Adliyesine sevk edildi.

Şüpheli Bahar Y. basın muhabirlerin "Neden yaptınız?" sorusuna “Çocuklarıma saldırdılar. Kendimizi korumak için ateş etim” dedi. Tabancayla ateş ederek 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Bahar A., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 04.04.2017 09:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.