banner388

Samsun'da Şehitleri İçin Dua

Samsun’un Bafra ilçesinde “Şehitler İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua” programı gerçekleştirildi.

Samsun'da Şehitleri İçin Dua

Samsun’un Bafra ilçesinde “Şehitler İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua” programı gerçekleştirildi.

16 Aralık 2016 Cuma 15:57
Samsun'da Şehitleri İçin Dua

Son dönemlerde ülkemizde meyda gelen terör olaylarını ve Halep'teki zulme dur diyebilmek içim Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde Samsun Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Bafra İmam Hatip Mezunları Derneği işbirliği ile düzenlenen Şehitler İçin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şerafettin Çakır, Bafra Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Çoşkun, Bafra İmam Hatip Mezunları Dernek Başkanı Murat Topal ve yönetim kurulu üyeleri ile öğretmen ve öğrencileri yer aldı.
Bülent Şener isimli öğrencinin Kur’an tilavetinin ardından meslek dersleri öğretmeni Bekir Rıza Elibolca tarafından yapılan dua ile program sona erdi. 

Son Güncelleme: 17.12.2016 17:45
Anahtar Kelimeler:
şehitSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.