banner388

Samsun'da Geniş Çaplı Trafik Uygulaması! Sürücülere Binlerce Lira Ceza Yağdı

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamasında 59 araca toplam 12 bin 700 lira para cezası yazıldı, 5 araç trafikten men edildi.

Samsun'da Geniş Çaplı Trafik Uygulaması! Sürücülere Binlerce Lira Ceza Yağdı

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamasında 59 araca toplam 12 bin 700 lira para cezası yazıldı, 5 araç trafikten men edildi.

25 Mart 2022 Cuma 22:21
Samsun'da Geniş Çaplı Trafik Uygulaması! Sürücülere Binlerce Lira Ceza Yağdı

Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı farklı birimlerden takviye edilen resmi ve sivil ekipler 4 ekip halinde ilçe merkezinde yayaların geçiş noktalarına park, engelliler için ayrılmış park alanları, kırmızı ışık ihlali, kask kontrolü, kaldırım parkı, çift sıra parklar, ters yön uygulamaları ve dolmuş duraklarına park eden araçlar üzerinde 4 ekip ile yaptığı 2 saatlik uygulamada kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı.

Yapılan trafik uygulamasında toplam 123 araç kontrol edildi. 18 araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamak, 8 araç sürücüsüne trafik işaret ve levhalarına uymamak, 10 araca dolmuş duraklarına park etmek, 6 araca kaldırım üzerine park etmek, 2 araca engelliler için ayrılmış park alanlarına park etmek, 4 araca muayene yaptırmamak, 1 araca sigorta yaptırmamak, 2 motosiklet kullanıcısına kask takmamaktan, seyir halinde cep telefonu ile konuşan 4 araç sürücüsüne toplam 12 bin 700 lira ceza kesildi, 5 araç da trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Araç sürücülerine çağrıda bulunan ekipler, alkollü iken asla araç kullanılmaması, yayalara saygılı olunması, emniyet kemeri takılması, seyir halinde telefonla konuşulmaması, motosiklet sürücülerinin kask takmaları ve kırmızı ışık ihlali yapmaları konusunda uyarılarda bulunarak uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği açıkladı.

Haber: İha

Anahtar Kelimeler:
SamsunHaberAsayişTrafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Yılmaztürk 2022-03-26 00:36:12

Valla her gün denetim yapılsın şu kural tanımaz, kurallara uymazlar nasıl insanlara hayatı dar etmekten bıkmıyorlarsa trafik ekipleri de onların yakısını bırakmasın pes etmesin ta bu arsızlar adam, insan olana kadar denetimlere de cezalara da devam edilsin. Herkes kurallara uygun davranmayı öğrensin. Terbiyesizlik her yerde karşımıza çıkmasın artık.

Avatar
M.Kemal Kurtuluş 2022-03-26 10:01:58

Samsun trafiği eşkiyadan geçilmiyor 7/24 denetim yapılsa binde birine bile yetişemezler o kadar kötü durumda şehir. Ara sokaklarından ana caddelerine her tarafta illa ki 3-5 tane it denk geliyor. Servis minibüsü Atakum Türkiş trafik ışıklarında bugün tam yolun ortasında dörtlüleri yakmış kaldırım tarafı boş oraya bile yanaşmamış tam 2 sefer millet ışıkları kaçırdı. Büyükşehir kavşak düzenlemeleri yapmış yine Atakum Türkiş kavşağında İnönü Bulvarından - Alparslan Bulvarı yani Medikal parkın olduğu yere dönerken park yasağı olmasına rağmen her zaman araçlar park ediyor. Terbiyesiz insanlar sadece böyle davranır eeee bizde de oldukça fazla terbiyesiz var.

Avatar
samsunlu 2022-03-26 11:10:13

millette huzur falan bırakmadınız heryerde çevirme uygulama milletin kanını emdinizi Allahınızdan bulun inşAllah

Avatar
Ahmet 2022-03-26 15:32:42

Sis olmadığı halde sis lambalarını yakanlara kenoks far takanlar siyah film takanlar egzoz bagirtiranlara da cezai isllem yapilmasinin malesef hiç bir kimsende bunlarla ilgili ceza kesildiğini duyamıyoruz ve göremiyoruz samsun emniyetine çağrımdır bu araçlarda denetlensin

Avatar
Hüseyin Taşcıoğlu 2022-03-26 18:04:05

ivir zivir seylerin denetimi yerine sinyal kullanmayanlarin tesputi yapılsın.
kac kati harac toplardiniz.

Avatar
Yasemin 2022-03-26 20:27:45

Uygulama 2 saat değil 7/24 olsa ilçe merkez değilde il merkezlerde olsa devletin kasalari 3 günde dolar hem yolları babasının yolu gibi kullananlar cezalandırılır hemde normal aracı olmayan garibandan o vergisi bu vergisi diye alınıp devletin açığını kapatmaya çalışmazlar. Trafikte yayaya yol vermeyen özellikle engelli araç yoluna aracını park edenler yesinler cezayı gram üzülmem. Sizin altinizdaki arabalara kiyamayip kaldırıma çıkartırken biz bebek arabalarını caddeden sürmek zorunda kalıyoruz beter olun.

Avatar
Eyüp 2022-03-26 22:35:05

Bu zamlarda hala arabaya binen varmış vay bee

Avatar
EYUP KOCYIGIT 2022-03-26 22:36:00

Bu zamlar da arabaya binen arkadaşlar size de selam aleyküm