banner388

Samsun'da FETÖ'den 3 şüpheli adliyede

Samsun'da FETÖ'nün yeni yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda Samsun ve Ankara'da gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü adliyeye sevk edildi. 

Samsun'da FETÖ'den 3 şüpheli adliyede

Samsun'da FETÖ'nün yeni yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda Samsun ve Ankara'da gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü adliyeye sevk edildi. 

21 Ekim 2022 Cuma 10:22

Edinilen bilgiye göre, Samsun, Ankara, Amasya, Trabzon ve Malatya Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması dahilinde örgütün yeni yapılanmasına yönelik yapılan takip ve çalışmalar doğrultusunda haklarında yada ailelerinde FETÖ çerçevesinde daha önceden işlem yapılmış olan şahıslara TC numaraları ile kartsız işlem yaparak finans sağladığı tespit edilen ve irtibatlı oldukları şahıslara yönelik salı sabahı Samsun il merkezinde 8, Ankara'da 1 olmak üzere 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

TEM Şube Müdürlüğü tarafından 4 ayrı ilin talimatıyla gözaltına alınan 3 kişi ilgili illere gönderilirken, 1 kişi ise dün Samsun Adliyesine sevk edilip adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Samsun merkezli Samsun ve Ankara'da gözaltına alınan 2 kişi polisteki sorgularının ardından serbest bırakılırken, 3 kişi ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 21.10.2022 10:35
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.