banner388

Samsun'da doktoru darp edip, hastaneyi birbirine kattılar

Samsun'da akrabalar arasında çıkan ve 7 kişinin silahla yaralandığı olayda, yaralılar ve yakınları hastanedeki bir doktora saldırırken, hastanede bulunan eşyalara da zarar verdiler.

Samsun'da doktoru darp edip, hastaneyi birbirine kattılar

Samsun'da akrabalar arasında çıkan ve 7 kişinin silahla yaralandığı olayda, yaralılar ve yakınları hastanedeki bir doktora saldırırken, hastanede bulunan eşyalara da zarar verdiler.

16 Haziran 2023 Cuma 11:21

Olay, Terme ilçesinin Bafracalı Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akrabalar arasında husumet yüzünden çıkan kavga, karşılıklı silahlı çatışmaya döndü. Av tüfeklerinin ateşlenmesi sonucu 7 kişinin yaralandığı olayda yaralılar, Çarşamba Devlet Hastanesine, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Gazi Devlet Hastanesine, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar taşkınlık yaptı. Yaralılar ve yakınları acil servisi birbirine katarken, hastanenin müşahede alanındaki eşyalar ve sedyelere zarar verdiler. Yaralılar ve yakınlarının hastane personellerine zor anlar yaşattığı olaya, polisin müdahalede bulundu. Yaralılardan Nazlıbey E.'nin Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli Doktor Ekrem Ekrem Kayaalp’e saldırarak yaraladı. Yaralı doktor ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

VALİ SALDIRIYI KINADI, ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Doktora saldırma olayıyla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldı. Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada, “Çarşamba Devlet Hastanemizde görevli doktorumuz Ekrem Kayaalp’e yapılan saldırıyı kınıyor, kıymetli doktorumuza acil şifalar diliyor, tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, konunun yakinen takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur 2023-06-16 11:48:01

Atın içeri indirimsiz 10 sene yoksa önüne geçilmez bu işin bunların yüzünden doktor kalmadı ülkede

Avatar
Bombuş... 2023-06-16 12:19:36

Turan Bilgin Başhekim olsa bunlar biraz zor olurdu... Adamın duruşunun bile caydırıcılığı vardı... olay çıkarmak isteyen iki kere düşünürdü...

Avatar
EĞİTİMCİ 2023-06-16 16:09:19

Doktor dövüyoruz diyen terbiyesizi ifade özgürlüğü sebebiyle serbest bırakırsanız sonu buraya gelir.

Avatar
Sefa 2023-06-16 14:05:56

Çarşamba devlet hastaneside sorsan 200 tane güvenlik var nerede bu güvenlikler 5-6 tane adamamı güçleri yetmiyor..

Avatar
Misafir 2023-06-17 04:08:55

Taammüden cinayete teşebbüs suçu ile yargılanmaları gerekiyor.Cahilin şiddetine başka türlü dur diyemezsiniz.İki kelimeyi bir araya getiremeyen sağlığımızın teminatı olan insanlara nasıl saldırabilir aklım almıyor.Terbiyesiz dişin ağrısa başın ağrısa kanserde olsan canını teslim ettiğiniz insanlara şiddet ne demek.Bu iktidarın suçu başkasının değil cezalar asla caydırıcı ve adil değil müsebbibi iktidarın ta kendisidir.

Avatar
Haluk 2023-06-16 19:12:27

Oksijen israfısınız..

Avatar
Adam gibi adam 2023-06-18 07:52:47

Devlette yasa boşluğu var bu olayları yapanlar belkide hic bir şey olmaz hastane güvenlik konusunda çok zayıf boşuna para aliyor lar olay biter polis ve güvenlik orda olur