banner388

Samsun'da çöpler temizlendi

Samsun'da 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü dolayısıyla Samsun sahilindeki çöpler toplandı.

Samsun'da çöpler temizlendi

Samsun'da 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü dolayısıyla Samsun sahilindeki çöpler toplandı.

15 Eylül 2018 Cumartesi 19:07
Samsun'da çöpler temizlendi

Samsun Haber-“Temiz Bir Samsun, Temiz Bir Türkiye, Temiz Bir Dünya” adı altında Samsun'da düzenlenen etklinliğe Samsun Valiliği, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Mimarlar Odası Samsun Şubesi, Mühendisler Odası Samsun Şubesi, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, STK temsilcileri ve vatandaşlar destek verdi. İshak Taşçı'da etkinliğe katılarak projeye kapsamında yardımda bulundu.

Etkinlikte konuşan İshak Taşçı, "Çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımıza örnek bir davranış sergilemek için burada çöp topladık. Temiz çevre ve temiz toplum, ülkemizin geleceği için çok önemli. Asıl temizlik kirletmemektir ama bazı vatandaşlarımızın atıklarını sahile atmaları neticesinde bir takım kirlenmeler oluyor. Bu etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü çevre temizliği, günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi. Bazı atıklar doğaya karışıyor ve yok olması uzunca seneler alıyor. Onun için doğayı, denizi ve havayı kirletmeden daha sağlıklı toplumların temiz bir çevrede yaşamasını istiyoruz. Belediye olarak bu etkinliğe katılmaktan gururluyuz. Toplumda çevre temizliği bilincini oluşturacak her etkinliğe destek vermeye devam edeceğiz. Duyarlı vatandaşların yanında duyarsız vatandaşlar da olabiliyor. Onlara da bu güzel etkinliğin örnek olmasını diliyorum. Çöp Temizliği etkinliğine katılım sağlayan tüm vatandaşımıza ve bu organizasyonda öncü olan özel hastaneye teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Toplanan çöpler, daha sonra Atakum Belediyesi geri dönüşüm araçlarına teslim edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunçöpTemizlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan ölmez 2018-09-15 22:07:47

Bu uygulamaya bayılıyorum...katılan herkesten Rabbim razı olsun....

Avatar
Vatandaş 2018-09-16 00:46:19

İnsan görünümlü yaratıklar olduğu sürece geçici çözümler.temizleyenlerden Allah razı olsun.temizlik imandandır

Avatar
Hakan kurt 2018-09-16 09:06:35

Eğitim evde ve ailede bAşlar içtiği sigarayı balkondan atan sokakta yere tüküren Aile bireyinin cocuguda aynısını yapar. Önce aileler eğitilsin

Avatar
Damat Ferit 2018-09-17 01:26:48

Show amacli , secmen yogunlugunun merkezi denizevleri turk is atakent bolgesinde boyle etkinlikler yapacaginiza gelin biraz da altinkum cakirlar bolgesinde kumsali temizleyin ya da temizletin .

Avatar
recai yeğen 2018-09-17 09:08:27

Önce sahilimizi eski düzenine sok. İnsanlar rahat rahat denize girsin. Araç trafiğini yoket, sahili trafiğe kapat sonra halk sosyal aktivitelere katılsın.

Avatar
Çiko55 2018-09-17 10:14:48

İnsan oğlu işte hiç bir zaman mutlu olmaz insan oğlunun önüne dünyayı sersen niye otarafa serdin diye laf eder ne diyim allah sonumuzu hayır etsin

Avatar
Temiz adam 2018-09-16 09:20:19

Sayin baskanim belediyede bu kadar temizlik iscisine ragmen hala temizleme gorevi halka kaliyorsa su iscileri degistirin. Evimin onunde sabah 9 yeni is basi yapmis belediye iscileri bir suru copten 1 2 tanesini aldi ve az ilerde kahveye oturup cay tost yediler. 1 saat de lak lak yaptilar. Eminim alinan iscilerin cogu boyledir