banner388

Samsun'da AVM’de intihar girişimi

Samsun’da, 9 yaşındaki erkek çocuğunu kaybettiğini iddia eden İran uyruklu şahıs, Piazza AVM’nin terasına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Samsun'da AVM’de intihar girişimi

Samsun’da, 9 yaşındaki erkek çocuğunu kaybettiğini iddia eden İran uyruklu şahıs, Piazza AVM’nin terasına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

15 Şubat 2023 Çarşamba 14:47

Olay, Samsun’un Canik ilçesindeki Piazza AVM’de saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AVM’de çocuğunu kaybettiğini iddia eden İran uyruklu Nasser Seyyidgahrani (56), AVM’nin terasındaki bariyerleri aşıp intihara kalkıştı. Görgü tanıklarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İranlı tercümanın gelmesi ile ikna edilen Nasser Seyyidgahrani, AVM’nin terasında biraz daha yürüdükten sonra ekipler tarafından tehlikeli bölgeden içeri alındı. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Seyyidgahrani, daha sonra ifadesinin alınması için polis ekipleri tarafından Irmak Polis Merkezi’ne götürüldü. Çevreye toplanan vatandaşlar ise olayı film izler gibi izledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OLAYLI AVM

İntihar teşebbüsünün olduğu AVM’de 2017 yılı Mayıs ayında yaşanan kavgada 1 kişi bıçakla yaralanarak öldürülmüştü. AVM’nin terasında da birçok kez intihar girişiminde bulunulmuştu.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk 2023-02-16 15:09:50

Bizim delimiz eksikmiş gibi bir de bunlar çıktı başımıza.