banner388

Samsun'da 20 yaşındaki İlklima Naz'ın sahilde cesedi bulunmuştu! Yaşadığı ızdırabı kağıda sığdıramadı

Samsun'da 20 yaşındaki İlklima Naz'ın ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İlklima Naz’dan geriye kalan not ve soruşturmadaki ifadeler, maruz kaldığı tacizlerin onu ölüme nasıl sürüklediğini ortaya koyuyor.

Samsun'da 20 yaşındaki İlklima Naz'ın sahilde cesedi bulunmuştu! Yaşadığı ızdırabı kağıda sığdıramadı

Samsun'da 20 yaşındaki İlklima Naz'ın ölümü ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İlklima Naz’dan geriye kalan not ve soruşturmadaki ifadeler, maruz kaldığı tacizlerin onu ölüme nasıl sürüklediğini ortaya koyuyor.

19 Ekim 2022 Çarşamba 09:54
Samsun'da 20 yaşındaki İlklima Naz'ın sahilde cesedi bulunmuştu! Yaşadığı ızdırabı kağıda sığdıramadı

İlklima Naz Akbörü, 20 yaşındaydı. Tokat’taki ailesiyle sorunlar yaşamış, Samsun’a taşınmıştı. Kafelerde çalışıyor, dövmecilik yapıyordu. Arkadaşlarıyla birlikte kalıyordu. Ama kendi başına ev tutmayı çok istiyordu. Son zamanlarda emlakçıları dolaşıyordu. 15 Ekim’de Atakum sahilinde cesedi bulundu. Silahla başından vurulmuştu. Silah da yanındaydı. Otopsi raporuna göre ‘bitişik atış’ yapılmıştı. Cesedin yanında İlklima’nın yazdığı bir not da vardı. O kâğıt parçasında yazanlar intihar ettiği değerlendirilen İlklima’nın ölüme nasıl sürüklendiğinin de ipuçlarını veriyordu.

ARSLAN, DOĞANAY, HAKAN…

İlklima Naz o küçük kâğıda üç madde halinde maruz kaldığı tacizleri şöyle yazmıştı: “İstediğim o şerefsiz Arslan S.’nin cezasını alması, tanıyan tanır. Doğanay S.’nin evinde uyurken benim çamaşırımı indirip bana dokundu, sonra inkâr etti. Doğanay S. ise ben yolda yürüyemeyecek kadar sarhoşken duşta beni soydu ve benimle oldu. Telefonumu tamir etmesi için tanıştığım Hakan B. telefonunu verme ayağına beni eve götürdü. Uyuşturucu vermeye çalıştı, evinden çıkarken asansörde öpmeye çalıştı. Ancak kâğıdım bitti.”

EMLAKÇI DA TACİZ ETMİŞ

Soruşturmayı yürüten savcılık İlklima Naz’ın ismini verdiği üç kişiyi gözaltına aldı. Üç zanlı ifadelerinin ardından adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. Zanlılardan Doğanay S. (28), kısa süre önce Samsun’da bir suç örgütü operasyonunda gözaltına alınıp serbest bırakılmış. İlklima Naz bazen onun evinde kalıyordu. Doğanay S. ifadesinde İlklima Naz’ın kendisine Arslan S. ve Hakan B. tarafından nasıl taciz edildiğini anlattığını söyledi. Ayrıca İlklima Naz’ın ev ararken gittiği emlakçı tarafından da taciz edildiğini anlattı. Ancak kendisine yönelik suçlamayı ise reddetti.

Arslan S. (21) ise ifadesinde “Doğanay’ın evine gitmiştim. Yatağa uzandığım sırada o da geldi. Birbirimize arkamızı dönüp yattık. Bir ilişki olmadı” dedi. Kâğıtta adı geçen telefoncu Hakan B. de “TACİZ etmedim, dövme yapmasını istedim” diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması devam ediyor, İlklima’nın silahı nereden bulduğu da araştırılıyor.

Kaynak: hurriyet.com.tr

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayakkabı kutusundaki dolarlar 2022-10-19 15:28:18

ne hikmetse hep karşısına ' belalı ' diye nitelendireceğimiz kötü niyetli insanlar mı çıkmış? bir söz var: hacı hacıyı Mekke'de, hoca hocayı tekkede bulurmuş... anlayana

Avatar
samsun 2022-10-19 22:09:25

efendi çocuklar varken nerden buluyorsunuz böyle tipleri

Avatar
Mert adam 2022-10-19 19:02:03

Bu kızın bu kadar erkeğin yanında ne işi var diye soran yok

Avatar
hasan 2022-10-20 10:55:41

son zamanlarda ataken marinada ozellikle kokoreç çı cevresinde 4 beş kisilik eskiya gurubu türedi.biri de kizin olumunde neden olan eşkiya. vali bey bunları biliyormu. yoksa emniyet valiye her sey yolunda bir sorun yokmu diyir. dun gece bir genci olduruykrlardi. polis tenezzül bile etmedi. umarim yakin bir zamanda medya eder belki

Avatar
Batu 2022-10-19 16:51:18

Bu Nasıl ADALET?
Yazıklar Olsun Size!
Anca Serbest Bırakın.

Avatar
Aferin 2022-10-20 19:15:53

Normal biri arkadaşlık yapmak istese kabul etmezler onca olaydan ibret almayıp nerde it kopuk varsa arkadaşlık ederler.

Avatar
Ersan 2022-10-19 13:54:59

Ne olacak 3 gün sonra hepsi serbest ölen öldüğüyle kalır bu ulkede

Avatar
Dramali 2022-10-21 00:29:37

Ne yaİkki samsun suç şehri olmuş polis suçluları serbest kaldı mnsuclulara yanasiyorsa onları hapse tıkıyor bu nedir anlamiyorum.esas eşkıyalar hep disarlarda geziyor..ve bunu emniyet bilerek yapıyor.