banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ndeki rüşvet olayını örnek gösterdi! Akşener'den iktidara sert eleştiri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TBMM Grup Toplantısı'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde meydana gelen rüşvet olayını örnek göstererek iktidarı sert bir dille eleştirdi.

banner269

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ndeki rüşvet olayını örnek gösterdi! Akşener'den iktidara sert eleştiri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TBMM Grup Toplantısı'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde meydana gelen rüşvet olayını örnek göstererek iktidarı sert bir dille eleştirdi.

31 Mart 2021 Çarşamba 16:24
Samsun Büyükşehir Belediyesi'ndeki rüşvet olayını örnek gösterdi! Akşener'den iktidara sert eleştiri

NE OLMUŞTU?

Daire Başkanı Bahattin K.'nın makam odasındaki kasadan çıkan servetin de Belediye Başkanı Mustafa Demir’in savcılığa bildirmesi üzerine ortaya çıktığı anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre rüşvet alırken suçüstü yakalanan ve tutuklanan Daire Başkanı Bahattin K.’nın eşi bir gün sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek Başkan Mustafa Demir’le görüştü. Eşinin odasında kendisine ait ziynet eşyalarının bulunduğunu belirterek onları almak istediğini belirten kadına, odanın savcılık tarafından kapatıldığı belirtilerek izin verilmedi. Ancak kadının bu talebi Başkan Demir’in talimatı üzerine savcılığa bildirildi. Savcılığın harekete geçmesiyle Daire Başkanı Bahattin K’nın odasında yapılan aramada polisleri bile şaşkına çeviren servet ele geçirdi.  

İŞTE ODADAN ÇIKANLAR 

Daire Başkanı Bahattin K’nın kasasında çay paketinin içinden;  

*135 bin Euro, 36 bin TL,  
*5 kg altın, (Bir tanesi 1 kg'lık külçe halinde) 
*13 adet çeyrek altın ebadında basılı özel altın,  
*75 tam altın,  
*50 yarım altın,  
*1059 adet çeyrek altın,  
*8 farklı kişi adına çeşitli bankalara ait 23 ayrı hesap cüzdanı 
*40’a yakın gayrimenkule ait tapu. 

AKŞENER, RÜŞVET OLAYINI ÖRNEK VEREREK SERT DİLLE ELEŞTİRDİ

İYİ Parti Lideri Akşener, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan rüşvet olayını hatırlatarak şu ifadelere yer verdi:

“Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluktan tutuklanıp, evinde 10 milyon bulunan daire başkanı derken, her geçen gün ‘asımın neslini yaratacağız’ diyerek, iktidara gelenlerin düştükleri durumun, yeni örneklerine şahit oluyoruz. Hayatı ahlakla arasına epey mesafe koymuş büyüklerinden öğrenmiş bir genci, hadi tercüme edeyim. ahlaksızlığı büyüklerinden öğrenmiş, bir genci, vicdansızlığı büyüklerinden öğrenmiş bir genci, elbette linç edecek değilim. Benim meselem kendini bu çarpık zihniyete teslim etmiş bu gencimiz değil, Gençler yanlış yapabilir, gençler nefislerine yenik düşebilir. Benim meselem o gencimiz de dahil, tüm gençlerimizi bu zihniyetin yarattığı ahlak erozyonundan koruyup kollamaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ yorumu 2021-04-01 11:00:08

kimler var bu işin içinde acaba. 10 trilyonluk işin içinde ... bu bahattin ne bulunmaz adammış. evci belediyesi ,ilkadım belediyesi, terme beledyesi. büyüksehir belediyesi. .

Avatar
Misafir 2021-03-31 17:38:43

Bu nasıl bir iştir bu nasıl bir hak yemektir Allah aşkına. Para hırsı insanları bu kadar mı kör etti kul hakkı yemekten korkmuyorum mu insanlar. Cenabı Hak insanı ne hale sokar hiç mi düşenmezler. Kurban olduğum Allahım sen yetim parası yiyene vereceğin hükmü bilirsin bizler sana havale ediyoruz

Avatar
Selçuk Abaci 2021-04-01 06:52:05

Siyâset fırsatları kullanarak menfaat oluşturma işi değil mi? Siz Allah, vatan millet için mi oralardasınız. Kaçınız bu amacı taşıyor yada yoldan çıkmayıp buna muvaffak olabiliyor. Parti parti gezip sonunda kendi tayfasını kuran ben değilim.

Avatar
55 2021-04-01 09:47:53

helal sana sayın baskanım bu sefer oylarımız sıze daha akp yanımızda oldu eyt cıkarmadı