banner388

Samsun'a yapılacak hastanenin ihalesi sonuçlandı

Samsun'a yapılacak yeni şehir hastanesinin ön yeterlik ihalesi sonuçlandı.  İhalede ön yeterlilikten kabul görülen firmalar tekliflerini temmuz ayının sonunda sunacaklar.

Samsun'a yapılacak hastanenin ihalesi sonuçlandı

Samsun'a yapılacak yeni şehir hastanesinin ön yeterlik ihalesi sonuçlandı.  İhalede ön yeterlilikten kabul görülen firmalar tekliflerini temmuz ayının sonunda sunacaklar.

22 Haziran 2018 Cuma 19:00
Samsun'a yapılacak hastanenin ihalesi sonuçlandı

Samsun Haber-Samsun ve Denizli'ye yapılacak olan şehir hastanelerinin ön yeterlik ihalesinde sonuca varıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü adı altında yapılacak olan şehir hastanelerine teklifler temmuz ayında alınacak.

900 YATAKLI HASTANE 

Samsun'a yapılacak dev şehir hastanesinde toplam 900 yatak bulunacak. Samsun'a yapılacak şehir hastanesi için 18 firma başvuruda bulunurken incelenen bu firmalardan 13'ü ön yeterlilikten geçebildi. 

Samsun'a yapılacak 900 yataklı şehir hastanesi için 13 firma temmuz ayının sonunda tekliflerini sunacaklar.

Denizli’ye yapılacak 1050 yataklı şehir hastanesinin ihalesine 18 firma katılırken 12 firma ön yeterlilikten geçti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2018-06-22 21:10:03

Samsun gibi metropol sehre 900 yatakli yapiliyor .Ordu gibi nufusu Samsunun yarisi olan bir sehrede 900 yatakli yapiliyor.Bu mudur saglik kenti olmaya aday bir sehre.Ki Sayin Samsun valisi yatak kapasitesini1200-1500 olarak aciklamisti.Neyse Samsuna deger bikadarmis

Avatar
sasa 2018-06-22 20:42:21

iktidarın hangi yakını veya akrabası alacak çok merakediyorum

Avatar
cevdet 2018-06-22 23:47:18

neden 1200 yatak değil ordudan küçük mü samsun ben herzaman diyorum zaten bu samsun un sahibi yok diye sağlık bananı samsundan hastane yatak sayısı daha az neyse ordu çevre yolu yapıldı biz hala atakumda işıkta bekliyoruz bu son çevre yolu eğer başlamazsa yerel seçimde ak partiye oy vermiyeceğim bu defa reisi başkan yapacağız inşAllah

Avatar
GFB 2018-06-23 08:53:50

karadenizin mega kentine bu sayı cok az gercekten trabzonu orduyu 2 ye katlıyor samsun sayıyıa bak yazıklar olsun...

Avatar
Saim çakır 2018-06-23 09:28:57

Bu millete hizmet var ise akparti tarafından vardır herkesin akli sağlim olarak düşünün nerden nereye gelindiğini eski Türkiye ve akparti zamanındaki türkiyeyi görmesi gerekir bu millet eczaneden ilaç almıyordu hastaneler pislik içinde doktorların kaprisi bilmiyordu okullarda kitab bulamıyorum yollar kötü tek şeritli şimdi bunlar yapıldı evde hasta olana maaş ilacı bezi yiyeceği bitkisel ilaçlar devletten uçaklara fakir fukara binemezdi samsuna haftada bir uçak içerdi onun çoğu boş uçak bileti nerdeyse bir asgari ücretti yapılanlar daha çok bu yapılan hizmetleri unutmayalım

Avatar
VEZİRKÖPRÜLÜ 2018-06-23 07:18:18

VEZİRKÖPRÜ DE YAPIMI DURDURULAN BİR HASTANE İNŞAATI VAR DURDURULMA NEDENİNİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA ANILAN İLÇEDE YETERİNCE SAĞLIK HİZMETİ ALAMAYAN HASTALAR SAMSUN İL MERKEZİNE SEVK EDİLİYOR GELEN HASTALARINDA YA YOLDA YADA HASTANEYE GİRİŞİNDEN KISA BİR SÜRE SONRA VEFAAT ETTİKLERİNÉ ŞAHİT OLUYORUZ SAYIN SAĞLIK BAKANIMIZA SORUYORUM BU İNSANLARIN SUÇU VEZİRKÖPRÜLÜ OLMAK MI BU TÜR VAKALARA HER GÜN ŞAHİT OLUYORUZ. ALLAH RIZASI İÇİN BU SORUNA BİR AN ÖNCE YA YENİ HASTANE YAPARAK YADA HALİHAZIRDAKİ HASTANEYE BRANŞ HEKİMLERİ ATAYINDA VATANDAŞLAR YOLLARDA YADA SAMSUN'DAKİ HASTANELERE ULAŞTIKTAN KISA SÜRE SONRA ÖLMESİNLER VATANDAŞLARDA YOLLARDA MADUR OLMASIN HAZIR SAĞLIK BAKANIMIZ SAMSUNLU İKEN BU İŞE BİR ÇÖZÜM GETİRELİM ALLAH RIZASI İÇİNE BU HİZMETİ AK PARTİ VEZİRKÖPRÜ DEN ESİRGEMESİN BAŞKA İLLERDEKİ SON YILLARDA GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLARI GÖRÜNCE VEZİRKÖPRÜ HEMŞERİLERİM ADINA HAKİKATEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM.VEZİRKÖPRÜ VE VEZİRKÖPRÜ İNSANI ÇOK DAHA İYİ HİZMETLERE LAYIKTIR BİR TANISANIZ BANA HAK

Avatar
mert 2018-06-23 10:49:33

reis dediğiniz kişiye sormadan millet tuvalete gitmiyor siz hala sorunu akp teşkilatında sanıyorsunuz. kendinizi kandırmayı bırakın. iyi şeylerin hepsini tek adam yaparken kötü şeylerin hepsinden bu adam nasıl sorumsuz olur?

Avatar
Tahir 2018-06-22 19:44:18

Yeterlilik sahibi olan firmalarında öğrenebilirmiyiz..!!! O firmaları neden yazmıyorsunuz..????