banner388

Ramazan Mırık'tan Başkan Tan'a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı iş adamı Ramazan Mırık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanım Haluk Tan'ı ziyaret etti.

Ramazan Mırık'tan Başkan Tan'a ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı iş adamı Ramazan Mırık, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanım Haluk Tan'ı ziyaret etti.

15 Mayıs 2018 Salı 08:53
Ramazan Mırık'tan Başkan Tan'a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan'ı ziyaret eden 27. AK Parti Samsun milletvekili aday adayı iş adamı Ramazan Mırık, MÜSİAD'ın Dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan, hassasiyet sahibi iş adamları tarafından kurulduğunu belirterek, "Her platformda söylüyorum. Üreten Türkiye olmazsak büyük hedefleri olan güçlü Türkiye olamayız. İş adamlarımızın kendi içerisinde bir bütün olarak hareket ettiği MUSİAD gibi sivil toplum örgütlerinin çoğalması; gerek Ülke ekonomisine gerekse üretime çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Biliyorum ki MÜSİAD’ı kuran iş adamlarımızın hayali; dünyada saygın bir Türkiye inşasıdır. Bu hayali taşıyan iş adamlarımızı Samsun’da en iyi şekilde temsil ettiğini düşündüğüm kıymetli Harun TAN başkanımın huzuruna, AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak istişarede bulunmak için çıktım. Harun kardeşimle birbirimizi hangi yola hangi amaçlarla çıktığımızı bilecek kadar uzun süredir tanıyoruz. Kendisinin de ifade ettiği gibi “Samsun’a katkıda bulunacak, niyeti halis, davasına bağlı, halkın içinden ve her kesimi temsil edecek insanların siyasette güçlenmesi Türkiye’mize güç katacaktır.“ Bende bu duygu ve düşünce ile AK Parti'mizin davasının savunucusu, büyük hedefleri olan Türkiye’nin bir neferi olarak bu meşakkatli yola çıktım. Allah; Ülkeme hizmet için yola çıkan, niyeti halis herkesten razı olsun. Harun Başkanımın, teveccüh gösterip şahsım hakkımda söylediği moral ve motivasyonumu artırıcı güzel sözleri için ve kıymetli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ya “Hedefleri Büyük Türkiye" olacağız, ya “Gerekirse Uğruna Can vererek” öleceğiz. Durmak yok, yola “Reis’le, Liderimizle” devam" dedi.

Başkan Tan da ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, adaylık yolunda başarılar diledi.

Son Güncelleme: 15.05.2018 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.