banner388

Palamut yüz güldürüyor

Samsun'da balık sezonun başlamasıyla birlikte denize açılan balıkçıların yüzü palamutla güldü.

Palamut yüz güldürüyor

Samsun'da balık sezonun başlamasıyla birlikte denize açılan balıkçıların yüzü palamutla güldü.

09 Eylül 2022 Cuma 12:51

Samsun'dan denize açılan balıkçılar tarafından yakalanan istavrit, mezgit, barbun, palamut ve hamsi Türkiye’nin çeşitli illerine gönderiliyor. Balıkçı tezgahlarında yerini alan iri palamutların tanesi 70 liradan alıcı buluyor. Samsun 19 Mayıs Dereköy Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Şevket Keşkekçi, deniz suyunun soğumasıyla önümüzdeki günlerde balık fiyatlarının düşeceğini belirterek, "Yeni sezona başladık. Umduğumuz gibi gidiyor. Balık çeşitleri bol. İstavrit, mezgit, barbun, palamut, hamsi bol miktarda gözüküyor. Vatandaşlar bu sene bol miktarda balık yiyecekler. 20 gün sonra havalar istenen dereceye gelecek, deniz suyu soğudukça balık fiyatları ucuzlayacak" dedi.

Samsun 19 Mayıs’taki balıkçı dükkanında satış yapan Emirhan Çakmak, “Bu sene balık bol. Palamuda talep çok, büyük palamutlarımız da çıktı. Vatandaşlar doya doya palamut yiyecek” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 09.09.2022 12:53
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun HaberPalamut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2022-09-09 13:09:52

kim 70 tl verecekte 1 adet palamut alacak.

Avatar
erken 2022-09-09 13:57:16

balık bol ama küçük bırakın kardeşim büyüsün sezon 15 eylülde açılmalı artık

Avatar
Vatandaş 2022-09-09 16:23:25

Siz samsun halkına ucuz balık yedirmezsiniz fazla çıkınca buzhaneye doldurup ucuzalmasını engelleyin daha sonra samsu halkına buzhane baligi yediriyorsunuz geçensene Sivas'ta hamsi onlira iken biz onbeş liradan aldık sahipsiz denetimsiz lobilerin yonettigi zavallı samsunlum nezaman uyanacaksin.