banner388

Osman Kaymak: Samsun özel bir şehir

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Karadeniz'in incisi Samsun'un özel bir kent olduğunu söyledi.

Osman Kaymak: Samsun özel bir şehir

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Karadeniz'in incisi Samsun'un özel bir kent olduğunu söyledi.

30 Kasım 2023 Perşembe 15:30
Osman Kaymak: Samsun özel bir şehir

Samsun Büyüķşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladıktan sonra şehirde büyük bir heyecan yaratan Osman Kaymak'a Samsunlu vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Samsun valiliği yaptığı dönemde Samsun ve Samsunlularla büyük bir gönül bağı kuran ve toplumun sevgisini ve sempatisini kazanan Kaymak, Samsun'un çok özel bir şehir olduğunu ve kente hizmet etmenin gurur verici olduğunu söyledi.

Bir çok kentte yıllarca bürokrat olarak görev yaptığını ancak Samsun'un gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Kaymak;  " Samsunlular beni ben de Samsunluları çok sevdim. Bu yüzden de Samsun büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı oldum. Rabbim bize bu şehre hizmet etmeyi nasip ederse Samsun için gece gündüz çalışıp şehri layık olduğu yerlere getirmek istiyorum." dedi.

Samsun'un sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini çok iyi bildiğini sözlerine ekleyen Kaymak; "Bu kentin değişik bir havası olduğuna inanıyorum. Biz şampiyonlar liginde mücadele eden bir şehir hayal ediyoruz. Bunu başaracak insan gücümüz, firmalarımız, kurumlarımız var. Önemli olan ortak aklı devreye sokarak şehri birlikte yönetmek en temel hedefimiz olacak." diye konuştu.

Son Güncelleme: 25.12.2023 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Engin55 2023-11-30 20:53:41

Sayın Osman bey güzel memleketimiz için düşüncelerinize teşekkür ederiz. ARTIK SAMSUNLU BİR BELEDİYE BAŞKANI ADIYI GÖRMEK İSTİYORUZ. Sizi Bayburt halkı kendi şehrinde görmek ister belki. Saygılarımla. Lütfen samsun artık kendi şehrimizin insanını görelim haydi samsun sıra bizde.