banner388
banner390
banner410
banner408

Önce nikah, sonra oy!

Samsun’da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğle saatlerinde de oylarını kullandı. Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

banner269

Önce nikah, sonra oy!

Samsun’da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğle saatlerinde de oylarını kullandı. Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

28 Mayıs 2023 Pazar 12:53

Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da oy kullanma işlemi saat 08.00’de başladı. Oy kullanmak için Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’na gelen vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşadı. Sabah nikahları kıyılan Beyzanur Şen Karabacak (23) ve Erhan Karabacak (26) çifti oy kullanmaya birlikte geldi. Gelin Beyzanur Karabacak gelinlikle arabadan inip okula gelince, oy kullanmaya gelen vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Sandık başında görevli memurlar da şaşırırken, gelin ve damat sırayla oylarını kullandı. 

"ÖNCELİĞİMİZ VATAN"

Bugün evlenseler de oy kullanma işlemi için direkt sandık başına geldiklerini ifade eden damat Erhan Karabacak, “Vatandaşlık görevimiz her şeyden önce geliyor. Önceliğimiz vatan olduğu için de nikahın ardından oy kullanmaya geldik. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Rabb'im herkesin işini rast getirsin” dedi.  
  
Gelin Beyzanur Karabacak da çok heyecanlı olduğunu ve vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ifade etti.

"OY KULLANMAYA GELEN GELİN VE DAMAT İLK DEFA GÖRDÜK"

Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti görüp büyük şaşkınlık yaşayan Zehra Bozkurt, “Gelinliği görünce şaşırdık. Gelinlerin hastaneye gelmelerine filan alışmıştık ama gelin ve damadı kıyafetleriyle oy kullanmaya geldiklerini ilk defa gördük. Bu da ülkeye duyulan saygıyı gösteriyor. Oy kullanmayı bu kadar önemseyip geldikleri için kendilerine teşekkür ederim. Kendilerine de bir ömür boyu mutluluk dilerim” diye konuştu. 
                  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.