banner388
banner390
banner410


Yılport Samsunspor, TFF 1. ligin 16. haftasında Başkent ekiplerinden Ankaraspor’a konuk oldu. Bu kritik maça gelirken Samsunsporumuzda önemli eksikler bulunuyordu. Sakatlıkları devam eden Caner Arıcı, Tomane ve Nadir Çiftçi forma giyemezken Savicevic ve Keremcan Akyüz’de kart cezalısı olduğu için karşılaşmada yer alamadı. Zorlu karşılaşmaya giderken Samsunspor zirve yarışını sürdürmek Ankaraspor ise alt sıralardan kurtulmak istiyordu. Devre arasına son 1 hafta kala iki takım içinde son derece önemli bir maçtı.


Karşılaşmaya başlarken ilk 11’deki değişiklikler de dikkat çekti. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın 11’i şöyleydi: Burak, Guido, Gökhan, Gyasi, Oğuz, Ferhat, Buğra, Erkam, Boli, Erhan, Nurullah. 

İlk yarıda çok gol pozisyonuna girmememize rağmen, 25. dakikada Gökhan Alsan’ın ceza sahasında düşmesinin ardından penaltı kazandık ve nihayetinde 26. dakikada takımımız Gökhan Alsan’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı içinde yine aklımda kalan pozisyonlardan 31. dakikada Guido’nun pasıyla buluşan Oğuz Gürbulak’ın şutuyla topun az farkla dışarı gitmesiydi. Malesef ilk yarının son 5 dakikası içerisinde üstünlüğümüzü koruyamadık ve rakip takımdan Beykan Şimşek’in golüyle Ankaraspor beraberliği sağladı. İkinci yarıya böylelikle eşit gittik. 

İkinci yarı yine oyun hızı olarak ilk yarı benzeri bir oyun izledik. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın hamleleriyle 65. dakikada Guido yerini Ahmethan’a, Gökhan Alsan ise yerini Kubilay’a bıraktı. Böylelikle iki oyuncu değişikliğimizi yapmış olduk. Ankaraspor’da da tanıdık bir isim mevcuttu, Mbilla. 

Dakika 77, Samsunsporumuz yeniden öne geçiyor golün sahibi ise bugün santrafor mevkiindeki ismimiz Burak Çalık. 

Dakika 83’e girdiğimizde takımımızda iki oyuncu değişikliği daha gerçekleşti. Burak Çalık yerini Enes’e, Ferhat ise yerini Ercan’a bıraktı. 

Ve maçın son dakikaları ekranları başında en az benim kadar heyecanlı büyük Samsunspor taraftarı... Öncelikli amacımız takımımızın galibiyet alıp devre arasına girerken zirve yarışındaki yerimizi sağlamlaştırmaktı. Hafta öncesinde takımımız 27 puanla 6. sırada yer alıyordu bu galibiyetimizle birlikte Tuzlaspor ile puanımızı eşitledik ve 30 puan ile ilk 3 sıradaki yerimizi almış olduk. 

Sözlerimi şöyle bitirmek istiyorum, Ankara deplasmanları benim için biraz daha özeldir. Bu maçlarda statdaki yerimi almış olurdum şimdiye kadar hep öyle olmuştu malesef hepinizin bildiği üzere bu salgın sürecini de en kısa sürede atlatıp tekrar tribündeki yerimizi almak ve en güzel günlerde buluşmak üzere... 
Sevdim malum ki en güzel huyum, iyiki varsın Samsunspor sen çok yaşa!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-12-28 18:55:37

MAÇIN ADAMI KUBİLAYDI. TEK PASLA İŞİ BİTİRDİ.YEDEK KALMASI TAM BİR AKIL TUTULMASI.

Avatar
Zehra coşkun 2020-12-27 21:54:57

Samsunspora başarılar dilerim.Teyzesinin kuzusu yorumun çok güzeldi.

Avatar
Satılmış COŞKUN 2020-12-27 21:55:40

Samsunspora başarılar dilerim

Avatar
Volkan Ünal 2020-12-27 22:17:59

Galibiyeti kutluyorum. İnşAllah takımın Süper Lig’e çıkmasını dilerim.

Avatar
Yeliz yurdakul 2020-12-27 23:04:55

Harika bir köşe yazısı tebrik ederim

Avatar
Murat Saglam 2020-12-27 23:30:19

Hatasız bir yazı yazmışsınız. Sizi tebrik ediyorum. Ancak bu oyunla zirvede fazla kalamiyacagimizi belirtmek isterim.

Avatar
Tuğrul Yardım 2020-12-28 00:10:23

Çok yerinde ve doğru tespitleriniz var müthiş bir anlatım olmuş tebrikler.Dediğiniz gibi Samsunspor sen çok yaşa!

Avatar
mustafa 2020-12-28 01:39:04

YEDEK GİRENLER İLK 11 DE BAŞLASA FARKLI OLURDU MAÇIN ADAMI OĞUZ
OĞUZLA RÖPORTAJ YAPARSANIZ SEVİNİRİM SAMSUNSPORRR