banner388

MÜSİAD, 16 Nisan Referandum Kararını Açıkladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanlığına seçilen Haluk Tan, yeni oluşan yönetim kurulunu basın mensuplarına tanıttı. Tanıtım toplantısında Başkan Tan, 16 Nisan’daki referandum kararını açıkladı.

MÜSİAD, 16 Nisan Referandum Kararını Açıkladı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi Başkanlığına seçilen Haluk Tan, yeni oluşan yönetim kurulunu basın mensuplarına tanıttı. Tanıtım toplantısında Başkan Tan, 16 Nisan’daki referandum kararını açıkladı.

03 Nisan 2017 Pazartesi 13:48
MÜSİAD, 16 Nisan Referandum Kararını Açıkladı

Samsun HaberSevgi Cafe’de düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

MÜSİAD, 16 NİSAN REFERANDUM KARARINI AÇIKLADI

Kahvaltı sonrası konuşan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, “MÜSİAD olarak 1991 yılında kurulmuş olan genel merkezimiz Samsun’da 1992 yılında faaliyete başlamış. MÜSİAD olarak bizlerin Türkiye’de sanayici ve işletmecilerimizin Türkiye’nin kendi içlerindeki ekonomik dinamiklerinin mevcut hükümetlere ve şehrimizdeki birlikteliklere katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalarda ortaya koyduğumuz verileri kendilerine aktarmak, bu konudaki çözüm önerilerini her anlamda ortaya koymak amacıyla bizlerde bu şehirde, bundan sonraki süreçte elimizden geldiğinden daha fazlasını yapmak suretiyle bu konuda destek olmaya çalışacağız. Göreve geldikten sonra siyasi partileri ziyarette bulunduk. Çünkü Türkiye referandum süreci içerisinde herkesin kişisel tercihleri ne olursa olsun, birbirlerine saygı gösterme konusunda gerektiğini ve gittiğimiz noktada her siyasi partiye bununla alakalı kendi bilgi alışverişlerimizi sunduk. Bugün geldiğimiz noktada bizler siyasi olarak kendimizin muhakkak fikirlerimiz vardır. Fakat ülke menfaatleri her daim birinci derecede milli menfaatler olarak birinci plandadır. İşadamları ve sanayiciler olarak olumsuzlukların, istikrarsızların, geldiği noktaları gören ve bunları ciddi anlamda sıkıntılarını yaşayan topluklarız. Çalıştırdıklarımızın da sorumluluğu bizim üzerimizde. Onun için MÜSİAD olarak 16 Nisan’daki referandumda evet deme kararı aldık. Dolayısıyla bunu da basın mensuplarımızla paylaşmak istedik. Sandıktan ne çıkarsa çıksın bu ülke topraklarındaki milli birlik ve beraberliğimiz her daim olsun. İnşallah gelecek nesillere çok daha güzel bir vatan bırakmak adına çok ama çok daha fazla çalışma gerekliliği olsun” dedi.

Ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, katılanlara teşekkür ederek, selamlama konuşması yaptı. Daha sonra konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 16 Nisan’da yapılacak referandum hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalçın 2017-04-03 16:30:44

Müslüman sanayicilerimiz cumayı kaçırmazlar ama çalışanlarının ssk sını eksik öder..