banner388

MHP Atakum'a göz dikti Serhan Hacıhüseyinoğlu Atakum'dan aday adayı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuru yaptığını açıklayan iş insanı Serhan Hacıhüseyinoğlu "Atakum'a hizmete talibim." dedi.

MHP Atakum'a göz dikti Serhan Hacıhüseyinoğlu Atakum'dan aday adayı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuru yaptığını açıklayan iş insanı Serhan Hacıhüseyinoğlu "Atakum'a hizmete talibim." dedi.

28 Kasım 2023 Salı 21:57
MHP Atakum'a göz dikti Serhan Hacıhüseyinoğlu Atakum'dan aday adayı

Hacıhüseyinoğlu yaptığı açiklamada; "31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri İçin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den Atakum Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezimize yaptığımı siz değerli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve dostlarıma duyurmanın sevinci içerisindeyim." diye konuştu.

Hacıhüseyinoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

Liderimiz, Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret edip emir ve talimatlarını aldıktan sonra MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Dr. İzzet Ulvi Yönter ,MHP Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz, MHP Samsun Milletvekilimiz Sn. Prof.Dr.İlyas Topsakal, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Taner Gökçek'e projelerimizi anlattık.

MHP Samsun İl Başkanımız Sn. Burhan Mucur'un oluru ile Atakum'lu hemşehrilerimize hizmet etmek için çıktığım bu yolda beraber mesai yaptığım İl Başkanımız ve Yöneticilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Atakum'u daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım." diye konuştu.

Özgeçmişi

Serhan HACIHÜSEYİNOĞLU

İş İnsanı / Mühendis

1967 Doğumlu Serhan HACIHÜSEYİNOĞLU Trabzon Çarşıbaşı İlçesinde Doğmuştur. İlk Orta Lise Öğrenimini Trabzon Çarşıbaşı İlçesinde, Üniversiteyi Ankara’da Gazi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünde tamamladı. Üniversite sürecinde Mersin’de profesyonel futbol kariyerine başladı. Profesyonel Liglerde Gol Krallığı başarılarına ulaşan Serhan Hacıhüseyinoğlu’nun sporcu yaşam tarzı eğitim sürecini etkilememiş ve üniversite mezunu bir Elektrik Elektronik Mühendisi olarak Fifa’da bir ilki başarmış profesyonel futbolcu kariyerini sürdürmüştür. 2000 Yılında Profesyonel Futbolculuk kariyerini tamamladıktan sonra çeşitli projelerde şantiye şefliği, proje müdürlüğü, proje koordinatörlüğü görevlerini üstlenmiştir. 2000 Yılından bugüne elektrik, elektronik, telekomünikasyon, enerji santralleri, savunma sanayisi başta olmak üzere inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketler yönetmiştir. Halen 800 çalışana istihdam sağlayan Baser Telekomünikasyon İnşaat Limited Şirketi ve Islog Taşımacılık Şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevini Sürdürmektedir. Evli ve 2 Kız Çocuğu Babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatan 2023-11-29 08:46:46

aga, malum şehirler kökenli aday görmek istemiyor bu millet, anlayın artık yahu, niye ısrar ediyorsunuz, Samsun halkına ne bu saygısızlık, her parti için sözüm. milletin damarına basmayın suyuna gidin.

Avatar
mtn 2023-11-29 17:55:59

normal